Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha pw 80 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Defekt!Det är mycke bytt.borrad,ny kolv, ny förgasare,nytt tänd system,frächa däck.Men när den blir varm så varvar motorn. Det finns också två par skor st 36 och st 38 200:- st,ryggsydd 300:-,hjälm 400:-
Yamaha Pw 80, har sina år på nacken men års modell oklart. har gått super bra tills nu när den börjat spöka. Förgasare eller insug felande. Bromsar behöver spännas både bak och fram, en bit av bromshandtaget har gått av, stänkskärm fram saknas. Bra däck, 3 växlar halv automat. Dyna hel och fin. Svarar både mejl och telefon. Hade tänkt mig 2000 kr
Pw 80 är en perfekt nybörjarcross då den är halvautomatisk (3 växlar). Årsmodell okänd men tror det är en åttiotalare. Passar för 6-10 åringar. Mina barn har vuxit ur den. Vi har kört på barnbanan i Saxtorp (Skåne) 4 timmar och på ängen 10 timmar. Går bra men saknar just nu luftfilter. Ev bytes mot moped Mail enklast. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Säljer vår PW-80 som alltid startar och går fint. Inget strul alls. Servad och skött. Den har en halvautomatisk växellåda vilket skiljer sig mot PW 50 som har en helautomatisk växellåda. Den halvautomatiska växellådan på PW 80:n gör det möjligt att puttra runt på ettan tills man hanterar att växla upp själv. Man kan alltså stå still på ettan utan att den stannar och man kan även ha en vuxen bakom första gångerna. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej !!! Jag har en YAMAHA. PW 80 som jag tänker sälja. Den går riktigt bra. Den är perfekt som nybörjar cross. Jag har också cross- kläder som passar till ca. 7-10 år Tröja. Byxor. Cross-stövlar. Skyddströja med ryggplatta. Ring eller maila för mer info. Eventuellt billigare vid snabb affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.