Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha slider säljes

Tidigare annonser till salu

Automatisk växellåda, Slider Naked är en hungrig maskin. Utrustad som den är med bara det allra väsentligaste för att kunna leverera styrka genom enkelhet är den till 100 procent inriktad på rena prestanda. Varje aspekt hos denna skotermoped på 50 kubik har konstruerats för att generera en kraftfull koppling mellan förare och vägen ? från det avklädda, slagfärdiga styret till den absorberande fjädringen med lång fjädringsväg. Det finns till och med ett smalt fotbräde som ger föraren maximal rörlighet. De annorlunda karosskydden skvallrar om Slider Nakeds aggressiva, slagfärdiga stil och den slitstarka, kompakta digitala datadisplayen förstärker den street-smarta stilen. Total funktionalitet. Totalt nöje. Totalt Slider Naked.
Hejsan nu ska min Slider säljas. Den är i väldigt bra skick och har gått under 300 mil. Den levereras nytvättad, alltså inte som på bilden! Och den har stått i värmegarage efter varje användning så det finns inget rost på den. Jag har även satt på blåeloxerade variatorskruvar, höjningssats och en guldig bromskåpa. Jag har flyttat in skylten, satt på sidostöd och tagit bort backspeglar också för en bättre look, men alla orginaldelar ingår! Den har aldrig varit trimmad och jag är den enda ägaren, så passa på nu till våren att skaffa en riktigt skön moped! Pris: 15000 kr men kan sänkas lite vid snabb affär! MVH Andreas Hansson
Hej. Jag vill nu sälja min mycket fina och vältvättade Yamaha Slider -08. Jag har varit den enda ägaren och den är väldigt bra inkörd. Mopeden är körd ca. 285mil Har aldrig haft några problem med den och den startar alltid på första. Den är helt original och har aldrig varit trimmad. Har alla papper för den osv.. Mopeden har varit körd med helförsäkring och är i mycket gott skick. En perfekt moped som är extremt lätt, vilket ger en underbar körning för nybörjare samt för duktiga.
Hej, säljer min yamaha slider. Den är köpt på Yamaha Center i Göteborg i juli 2010 och har bara haft mig som ägare. Den har gått cirka 300 mil. 2 godkända hjälmar ingår, en cross och en "vanlig", ett kättinglås och skivbromslås ingår också. Allt på mopeden är original förutom att variator ringen har tagits bort, men har fortfarande kvar den ifall man skulle vilja ha den. bör ses! OBS! Vid snabb affär kan priset diskuteras!
Yamaha XJ6 N i nyskick, endast 300mil och mycket påkostad. Extra grejer: -G.P.R helsystem, ger skönt ljud. -Miniblinkers. -Mindre och snyggare backspeglar. -Mindre regskylthållare. -Krashpuckar och bar end sliders. -Seat cover bak. -Dunlop sportmax GP 190 bakdäck. Allt extra gick på över 18.000:- Orginaldelarna följer med, oanvända... Alla kvitton och 3års garanti finns. Inköp av hojjen och all montering av extrautrustningen och 100mila-servicen är gjord på Stockholms MC-varuhus. Oseriösa undanbedes.