Allt till salu inom "yamaha slider"

Sortering:
Butik Umeå
9 dagar

Volvo FL614 med radioutrust...

110 500 kr
Kvdpro.com
Jönköping
2 år

Yamaha DSP-100

700 kr
Hifitorget.se
Stockholm
2 år

Tillfälle Yamaha YP-D8 Skiv...

9 000 kr
Hifitorget.se
Hallands län
2 år

Yamaha TX-340

450 kr
Hifitorget.se
Skåne län
2 år

Slutsteg..Pass..Holton..Ele...

Hifitorget.se
Skåne län
2 år

YAMAHA N301 CD/Nätverksspe...

1 900 kr
Hifitorget.se
Västra Götalands län
2 år

Yamaha NS-F700

Hifitorget.se
Västra Götalands län
2 år

Dynavoice, proson och yamaha

3 000 kr
Hifitorget.se
Västra Götalands län
2 år

Hemmabiosystem Receiver (Ya...

300 kr
Hifitorget.se

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Göteborg

Yamaha slider 09

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hejsan nu ska min Slider säljas. Den är i väldigt bra skick och har gått under 300 mil. Den levereras nytvättad, alltså inte som på bilden! Och den har stått i värmegarage efter varje användning så det finns inget rost på den. Jag har även satt på blåeloxerade variatorskruvar, höjningssats och en guldig bromskåpa. Jag har flyttat in skylten, satt på sidostöd och tagit bort backspeglar också för en bättre look, men alla orginaldelar ingår! Den har aldrig varit trimmad och jag är den enda ägaren, så passa på nu till våren att skaffa en riktigt skön moped! Pris: 15000 kr men kan sänkas lite vid snabb affär! MVH Andreas Hansson
15 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Stockholm

Yamaha Slider -08

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej. Jag vill nu sälja min mycket fina och vältvättade Yamaha Slider -08. Jag har varit den enda ägaren och den är väldigt bra inkörd. Mopeden är körd ca. 285mil Har aldrig haft några problem med den och den startar alltid på första. Den är helt original och har aldrig varit trimmad. Har alla papper för den osv.. Mopeden har varit körd med helförsäkring och är i mycket gott skick. En perfekt moped som är extremt lätt, vilket ger en underbar körning för nybörjare samt för duktiga.
14 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Hallands län

Yamaha slider 10-

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Hej, säljer min yamaha slider. Den är köpt på Yamaha Center i Göteborg i juli 2010 och har bara haft mig som ägare. Den har gått cirka 300 mil. 2 godkända hjälmar ingår, en cross och en "vanlig", ett kättinglås och skivbromslås ingår också. Allt på mopeden är original förutom att variator ringen har tagits bort, men har fortfarande kvar den ifall man skulle vilja ha den. bör ses! OBS! Vid snabb affär kan priset diskuteras!
17 500 kr
Blocket.se
Motorcyklar  ·  Stockholm

Yamaha XJ6 N -10

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Yamaha XJ6 N i nyskick, endast 300mil och mycket påkostad. Extra grejer: -G.P.R helsystem, ger skönt ljud. -Miniblinkers. -Mindre och snyggare backspeglar. -Mindre regskylthållare. -Krashpuckar och bar end sliders. -Seat cover bak. -Dunlop sportmax GP 190 bakdäck. Allt extra gick på över 18.000:- Orginaldelarna följer med, oanvända... Alla kvitton och 3års garanti finns. Inköp av hojjen och all montering av extrautrustningen och 100mila-servicen är gjord på Stockholms MC-varuhus. Oseriösa undanbedes.
57 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj