Quantcast
Till salu inom: ”

dekorationsbrasa vägg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Väggskåp

Grums
Diskmaskin

Falkenberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bo billigt i denna fräscha och tuffa lägenhet på Albäcksgatan 39A och som är belägen på våning 5 av 5 med vacker utsikt och kvällssol. Perfekt läge med gångavstånd till centrum och nära till natur med gångstråk, matbutiken ICA bergsgatan finns i samma hus. Planlösning: Öppen hall med laminatgolv och nytapetserade väggar. I hallen finns goda förvaringsutrymmen med två garderober. Stort, ljust och välutrustat kök med nya vitvaror, vinkyl och barskåp. Köket har plats för ett stort matbord och har många arbetsytor samt nylagt golv och målade väggar. I köket finner du även ett kallskafferi och många förvaringsutrymmen samt att det är förberett för installation av diskmaskin. Vardagsrummet har parkettgolv, underbart ljusinsläpp och utsikt, nytapetserade väggar och avskärmad sovdel med en dekorationsbrasa som avger värme och höjer mysfaktorn. Ljust badrum med våtmatta och dusch, förberett för installation av tvättmaskin. Storlek: 1 rum och kök på 43 m² Vån 5/5, hiss finns Avgift: 1998 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Pris: 295.000 /Utgångspris Tvättstuga finns i källaren, där det även finns ett normalstort förråd som ingår till lägenheten. Det finns en gemensam uteplats med grillmöjligheter och parkeringsplats där det är separat kö. Visning sker 17/4 klockan 13-15.
Säljes pgr av felköp, använd ett fåtal gånger. Fäste medföljer till vägg, två värmelägen kan även användas utan värme som mysbrasa.
Svart. För vägg. Säkerhetsfack i rostfritt stål. Eldas endast med flytande spisbränsle. Obetydligt använd. Mått: Bredd: 67 cm Höjd: 60 cm Djup: 17 cm
Aldrig använd. Fästes på vägg. H87cm, B98cm, D27cm. Dekorationsved medföljer.
Vägghängd dekorationsbrasa i stilrent och exklusivt utförande. Med mysig verklighetstrogen brasa. Front i svart glas. endast använd i en månad ett fåtal gånger.