Till salu inom

"delta 17 dc säljes"

Göteborg
Idag

Ekonomiassistent med YH-utb...

Blocket.se
Stockholm
Idag

Säljare / Area Sales Manage...

Blocket.se
Stockholm
Igår

Applikationskonsult inom CR...

Blocket.se
Tumba
Idag

Controller

Blocket.se
Täby
Idag

4St Nokian xl dubb på 16" i...

3 500 kr
Blocket.se
Göteborg
Idag

Nykundsdriven Key Account M...

Blocket.se
Kungälv
Idag

Processingenjör till Swedis...

Blocket.se
Bromma
Idag

Gitane 1980

3 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Motorbåtar  ·  Hudiksvall

Delta 17 DC

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Tjena. Säljer nu min motorbåt pga pengar till studier. Båten är en Delta 17 med en Mercury 75 Hk 2 takt monterad, Åm 2002. I priset ingår även en obromsad trailer. Motorn är i skitfint skick och jag har bara använt den en sommar. Båten i sig är skön att åka i men behöver piffas upp lite. Länspump, 2 flytvästar, fendrar mm är åxå med i priset. Under de kommande veckorna kommer jag bara kunna nås via telefon.
40 000 kr
Blocket.se
Motorbåtar  ·  Tumba

Delta 17 DC - Utan motor

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
En charmig båt med plastskrov och träinredning med möjlighet för två personer att övernatta under fören. Fler bilder se: http://fredrikpererik.blogg.se/ Årsmodell: 1984 Utrustning: Badstege Brandsläckare Kapell (2007 vinterförvarat inomhus) Ankare Tamp Fendrar Paddlar Vajerlås Motorn av modell Mariner (135hk 1988) är trasig och ingår som reservdelsmotor. Stator och impeller är nyligen utbytta men jag har inte fått motorn att gå.
17 000 kr
Blocket.se
Båtdelar och tillbehör  ·  Gävleborgs län

Rostfri tank

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
I fint skick. Har suttit i en Delta 17 DC så den klarar av höga fartet. Mått: 70cm Längd 60cm Bredd 10cm Djup 17cm som djupast. Om jag räknat rätt så rymmer den ca 57liter. Tack vare sin relativt låga design så får den plats i så väl mindre sportbåtar som större DC och då den har en rundad undersida så passar den till många båtar, oavsätt skrovvinkel. Har bra jord-anslutning, avluftning, och har även nivågivare monterad, mätare förljer med. BVSA!!! Självklart kan den skickas.
1 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Oskarshamn

Delta 17 DC -74

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Pearl lack på däck Soffa bak Stolar bytta nu i vinter Nytt gasreglage 2013 Bottenmålad 2014 Fint kapell 100 liter fast bränsletank 2 sovplatser i ruffen Ekolod Dragg samt förtöjningstampar medföljer Maxfart ca 40 knop Motor: Johnson 120 vro -91 Går fint, startar lätt. Impeller och olja bytt i höstas. Båten står på en 80 km/h trailer som givetvis medföljer, rekotrailer årsm 2007. Trevlig båt med djup v-botten som går fint i sjön
45 000 kr
Blocket.se

Delta Dc 17

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Liten praktisk båt med ruff för två personer. Volvo penta inombordare med 270T drev. Sötvattenskyld, dubbla dellortoförgasare, motor helrenoverad 2007... Fina dynor i ruff, elen är omdragen runt 2008. Kapellet förlängt hela vägen bak. Hydraliska trimplan. Fast rostfri tank. Dubbla batterier med frånskiljare. Fin 30 kärra medföljer. Dragg, fendrar, tampar m.m Lite skönhetsfläckar och småpill finns att pyssla med. Ring gärna för mer info! Priset går att diskutera!
26 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj