Quantcast
Till salu inom: ”

delta 17 dc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Luftgevär

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjena. Säljer nu min motorbåt pga pengar till studier. Båten är en Delta 17 med en Mercury 75 Hk 2 takt monterad, Åm 2002. I priset ingår även en obromsad trailer. Motorn är i skitfint skick och jag har bara använt den en sommar. Båten i sig är skön att åka i men behöver piffas upp lite. Länspump, 2 flytvästar, fendrar mm är åxå med i priset. Under de kommande veckorna kommer jag bara kunna nås via telefon.
En charmig båt med plastskrov och träinredning med möjlighet för två personer att övernatta under fören. Fler bilder se: http://fredrikpererik.blogg.se/ Årsmodell: 1984 Utrustning: Badstege Brandsläckare Kapell (2007 vinterförvarat inomhus) Ankare Tamp Fendrar Paddlar Vajerlås Motorn av modell Mariner (135hk 1988) är trasig och ingår som reservdelsmotor. Stator och impeller är nyligen utbytta men jag har inte fått motorn att gå.
I fint skick. Har suttit i en Delta 17 DC så den klarar av höga fartet. Mått: 70cm Längd 60cm Bredd 10cm Djup 17cm som djupast. Om jag räknat rätt så rymmer den ca 57liter. Tack vare sin relativt låga design så får den plats i så väl mindre sportbåtar som större DC och då den har en rundad undersida så passar den till många båtar, oavsätt skrovvinkel. Har bra jord-anslutning, avluftning, och har även nivågivare monterad, mätare förljer med. BVSA!!! Självklart kan den skickas.
Pearl lack på däck Soffa bak Stolar bytta nu i vinter Nytt gasreglage 2013 Bottenmålad 2014 Fint kapell 100 liter fast bränsletank 2 sovplatser i ruffen Ekolod Dragg samt förtöjningstampar medföljer Maxfart ca 40 knop Motor: Johnson 120 vro -91 Går fint, startar lätt. Impeller och olja bytt i höstas. Båten står på en 80 km/h trailer som givetvis medföljer, rekotrailer årsm 2007. Trevlig båt med djup v-botten som går fint i sjön
Liten praktisk båt med ruff för två personer. Volvo penta inombordare med 270T drev. Sötvattenskyld, dubbla dellortoförgasare, motor helrenoverad 2007... Fina dynor i ruff, elen är omdragen runt 2008. Kapellet förlängt hela vägen bak. Hydraliska trimplan. Fast rostfri tank. Dubbla batterier med frånskiljare. Fin 30 kärra medföljer. Dragg, fendrar, tampar m.m Lite skönhetsfläckar och småpill finns att pyssla med. Ring gärna för mer info! Priset går att diskutera!