Quantcast
Till salu inom: ”

derbi fälgar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

4 st äldre dubbdäck med bra mönsterdjup 4 bultar. Har suttit på wolksv. Derbi. 300 kr för alla. Främst via telefon. Janne
säljer nu min moppe. Bra skick för lite pengar! går fint lungt körd. Det som ä nytt: däck,slang och fälg band fram och bak. kolv med packningar å ringar. motor olja. kedja å drev e inte för gammalt de häller. alla delar finns förutom ena sidokåpan kostar inte många kroner ny. har inte möjlighet till att ha kvar den så ge mig ett bud om inte priset duger.. bara till att ringa om ni undrar något. eller dom som är lite blyga kan smsa elr mejla oxå ;) fler bilder e lite svårt!
Hejsan! Då var moppetiderna över då det börjar närma sig 18årsdagen. Detta är då en Derbi senda Xtreme 05a och har aldrig krånglat i min ägo och jag köpte den 09. Det är nya stötdämpare fram. Polerade fälgar och kåpor men börjar få lite repor men det är inte många. Finns lite blåa dioder utsatta på han så de lyser fint på kvällen. Vid intresse så är det bara och höra av sig för mer information. Kan skicka fler bilder om de vore så.
Hej Säljer nu mopeden pga körkort. Det är en Derbi Senda Xtreme från 2005. Jag har ägt den i fyra år och jag är den tredje ägaren. Mopeden har endast rullat 261 mil (!) varav drygt 80 är körda utav mig. Nytt batteri för i år. Det medföljer även ett skivbromslås ifrån ABUS. Dessvärre finns det två små saker att anmärka. Den främre fälgen har fått sig en liten buckla, dock inget som påverkar funktionen. Samt en spricka på ena kåpan. Se bilder. Mopeden har heller aldrig varit trimmad! Mvh Oliver
Moppen är lite ombyggd med kraftigare bakdämpare, nyare am6 motorn, ny flatslide 21mm pwk förgasare, splitter nytt drivpaket, nya bromsdelar och nyare fälgar från derbi och ett turbo kitt mmm. Har även extra framfälg med skruvdubb, nytt bakdäck oxå det med skruvdubb, plus ett nytt 70mm bakdrev. Allt fungerar och den går grymt ;) Säljer eller byter mot något annat roligt. Ska ej ha något monster pris, nån tusenlapp duger bra.