Quantcast
Till salu inom: ”

derbi senda xtreme säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej Säljer nu min fina EU-moppe Derbi Senda Xtreme SM 2007,jag är andra ägaren. Har endast kört på väg, ej i terräng. Har ej varit trimmad. Den har endast gått 289 mil. Allt är original. Lättstartad, går fint. "motorcykel lås" och kedja (värde 1500sek) och skivbromslås ingår. vill du se fler bilder på min moppe kolla på http://www.hojtorget.se/derbi/senda_sm_x-treme/5607 Ring Göran 0762-64 00 09 om du vill veta mer.
Tja! Dags att sälja min riktigt fina moppe. Den har varit i min ägo i 1,5 år. Moppen går riktigt bra med ett skönt acc och toppar runt 70-80 kmh. Moppen har varit regelbundet tvättad minst 1 gång varannan vecka, under vintern har den ståt i varmt garage. oljan har blivit regelbundet bytt. mycket saker har gjorts på moppen så hör av er så kan ni få info om vad som har gjorts. Kollar mailen varje dag och kan nås på telefon vid 7-18 oseriösa undanbes!!
Derbi Senda Xtreme SM 2006. Har gått 470 mil. Regelbundet servad och välskött. Aldrig trimmad. Fina Michelindäck. Nya bromsbelägg bak samt sprillans nytt batteri. På köpet får du även: 2 hjälmar(Fox Helmet Tracer PRO Silver samt en AGV hjälm) Lås: ABus Granit Passande Skyddspressening ingår också. Du kan hämta den i Salem/Rönninge. Nära både Tumba och Södertälje. Ring eller maila redan idag för mer info. Mvh Lennart
Hej, Derbi Senda XTreme SM -08, EU, i toppenskick. Rullat 739mil. Helt ny kolv sitter på, endast startat och kollat så allt fungerar. Saker jag bytt: Handtag, sitter på Slim bakljus, sitter på Blinkers, sitter ej på Kedja, sitter på Allt original finns självklart kvar och kan sättas tillbaka på plats. För mer info, bilder eller liknande så ring eller maila. Mobil: 0702321814
Hej! Säljer min Derbi som jag har haft i 3 år med 1 tidigare ägare. Den startar oftast på första eller andra kicken och har gått 750 mil, den är aldrig skruvad och trimmad. Den är helt original förutom baklyset som jag bytt till led men det går på 10 minuter att byta tillbaks till original om så önskas. Jag har tagit av bakspeglarna men dom finns kvar och följer med, jag har också ett skivlås som också följer med! Om du är intresserad ring gärna för mer info men ring helst inte innan 4 då jag går i skola.