Quantcast
Till salu inom: ”

digitalbox viasat säljes

IPTV WORLD

Stockholm

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

SVENSK IPTV

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Viasat parabol med fästen och 50 kabel,fyra anslutningar på parabolhuvudet. Inspelningsbar digitalbox för Viasat med 160 GB hårddisk, två antenningångar som gör att det går att spela in samtidigt som man tittar på en kanal. Pausa livesändningar. Fjärrkontroll. En digitalbox för Viasat. Fjärrkontroll. Endast telefonsvar. Perfekt för dig som vill ha Viasat men inte vill ha någon bindningstid eller till sommarstugan då det bara är att ta med korten.
PACE Digitalbox ViasatPlus HD TDS850 1500:- båda för 2000:- För mer info se http://www.viasat.se/sites-paytv/viasat.se/files/Digitalboxspecifikation-Pace-TDS850NV.pdf 2år gammal funkar hur bra som helst, jag har dock beslutat att köra på en annan leverantör av digitaltv och således ingen nytta av boxarna. Samsung DSB-560N 600:- båda för 2000:- En bra standardbox för dig som vill se på TV i alla rum med Viasat HelaHuset. 2 år gammal
Hej, söker någon som vill ta över mitt Viasat Guld med parabol och digitalbox (HD/Inspelningsbar). Bindningstid tom. 2012-10-05 Med en avgift på 389kr per månad och en kortavgift på 338kr per halvår. Kortavgift betald till 2012-01-04. Ni får parabolen och digitalboxen gratis om ni tar över abbonemanget. Jag står för överlåtelseavgiften. Viasat gör en kreditkontroll på den som övertar abbonemanget och måste godkänna den. Ni kan nå mig på mail och mobil.
Ny i förpackning, aldrig använd!! Med kortläsare för NDS. Fungerar för både HDTV och SDTV (standard TV). Med HDMI, dubbla scartuttag och digital ljudutgång. Specifikationer: - MPEG2/MPEG4 - Inbyggd NDS - DiSEqC 1.0 - HDMI - 2 scartuttag - Digital ljudutgång - optisk - Elektronisk programguide - Inbyggt modem - Stöd för SatCR LNB (Unicable) - Föräldrarkontrollsmöjlighet - Godkänd av Viasat Billigast på Internet 1895:-
Två stycken HD-boxar i nyskick, Samsung och Pace, som båda ger tillgång till viaplay när du kopplar in bredbandet. De är även försedda med usb-ingångar. De säljes för 300 kronor styck. 1 digitalbox från pace som är av lite äldre modell. Säljes för 150 kronor. 1 wireless "router" medföljer som är bra att ha om det är långt mellan bredband och tv (fungerar bara till HD-boxarna). Hela rasket säljes för 600 kr.