Quantcast
Till salu inom: ”

diskho propp sil säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Badkar

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Märke marbodal, mått 250x70 cm, färg antracit. Diskho Pyramis 50x40 cm, med bräddavlopp och sil. OBS blandare ingår ej. Jättefint skick. Enda skavanken är att laminatet har släppt lite vid kanten till höger om diskhon, ca 0,5-1 mm. Det är dock inget man tänker på eller störs av. Inte heller påverkas funktionen. Men eftersom vårt hus är nytt byttes skivan efter besiktning. Perfekt för kök eller tvättstuga. Finns i Glumslöv, mellan Helsingborg och Landskrona. Fler bilder kan mailas. Pris 500 kr. Enbart diskhon kostar drygt 8000 kr. Pris kan diskuteras vid snabb affär!
Ikea diskho propp med sil, ny blank o snygg
Rostfri diskbänk! Mått; 180 cm lång Bred 60 cm. En ho med sil och en med propp. Blandaren kan man få med och avlopsats om så önskas. Diskbänken är fräsch förövrigt! Först till kvarn! Priset kan diskuteras!
För dig som har Ikea diskho och är trött på att det är svårt att rensa med slaskrensare när allt fastnar i fördjupningen. Här är lösningen, ett diskhofilter som enkelt läggs ovanpå proppen för att göra diskhon slät i botten och lätt att rensa. Nu endast 49 kr/st exkl. frakt