Quantcast
Till salu inom: ”

jätte stor rostfri sil storkök säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hejj hejj har en jätte fin stor bur som jag vill sälja jag köpte den själv för 3500 kr och den är ett år gamal och har kvitto att jag har köpt för det priset och nu tänkte jag sälja min bur för 1500 kr det är ganska bra och jätte billigt pris ingår med buren fågel matskålar och pinarna och massor med leksaer även om ni är intresserade av tama nyprakiter det har jag också en hane o hona är ett år gamla dem är så tama som man inte kan tro nyparakiterna kostar st 700 kr har även holk och i holken så har dem 4 st ägg tills nu
Jag har en jätte fin stor två centralt i Örebro. På 69 kvm och hyra på 5067.Andra våningen med balkong och badkar. Och den är även väldigt högt i tak med en öppen spis i vardagsrummet men tyvärr så får man inte elda i den. Den här lägenheten ligger tvärs bakom stationen. Telia hus. Söker en billigare 2:a 1,5 :a Helst väster. Men allt som inte ligger längre bort från centrum än min närvarande är av intresse. Max hyra 4000:- Finns jätte bra möjligheter till parkering.
Stor och nyligen renoverad tvåa med eftermiddagssol och utsikt över hela borås från sin balkong. Byts måt 3:a eller större. Lägenheten är jätte stor och rymmlig för att vara tvåa, jättebra grannar lungt och fint område med nära till allt. Våran hyra ligger på 4950kr med två parkeringar och kabelteve. Så vill man inte ha parkering blir det lite billigare. Själva vill vi helst att hyra ligger max på 6500kr/mån någon hundralapp upp går bra. Områden som är av intesse: Norrmalm, Bergdalen, Villastan, Centrum, Är det radhus ni har och vill byta så är andra områden av intresse som ligger lite utanför Borås. Pga av tillögning i familjen måste vi till större lägenhet. Bytet kan ske omgående.
Vi har en jätte fin stor ek pax garderob som säljes pga av flytt. Mått: Hela garderoben. Bredd - 300 Höjd - 236 Djup - 58 Stommar 4st Ek Bredd 74,8 Höjd - 236 Djup - 58 Dörrar 2st Ek med svart glas. Bredd - 150 Höjd - 236 Lådor 12st Vita Hyllplan 10st Ek Lådor med fack 2st (för smycken, skärp) Byxhängare 1st Klädstänger 2st Skoförvaring 1st !!!Köparen demonterar och bär själv garderoben med dörrar!!! Nypris 15000:- 3år sen. Billigare vid snabb affär! Svarar endast på mail.
Jätte stor rostfri sil . storkök