Quantcast
Till salu inom: ”

diskmaskin 45cm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Diskmaskin

Falkenberg
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ljus trea med fönster åt tre väderstreck! Två ljusa, stora sovrum o ett stort ljust vardagsrum, i vilket det är parkettgolv. Likaså i hallen. Badrummet renoverades -05 och är helkaklat. Nyinstallerad 45cm bred diskmaskin. Det är bottevåning utan någon tillhörande uteplats, men vi har skaffat oss en på vårt eget vis, utmärkt till morgonkaffet eller eftermiddagsfikat. Här är du nästan granne med Ica Supermarket, 60 bussen, runt knuten, tar dig till centrum på 7 minuter och till Redbergsplatsen går du på 5 minuter.
Säljer en jättefin Elektrolux diskmaskin a klass, 49dcb som är i topp skick! Diskmaskinen är endast 45 cm bred och rymmer 9 kuvert. Inköpt på elgiganten i maj 2010 så den är endast 1 år gammal, och fungerar felfritt! Nypris 4500.. NU 2500kr!! Säljes pga flytt!! Användarmanual medföljer och även ett läckskydd som man har under den. Ring eller meijla vid intresse.. Fler bilder kan även fixas vid intresse. Diskmaskinen finns att hämta i Kungsör! Oseriösa köpare undanbedes!!
Hej. Ska flytta och hyr nu ut våran gamla 3:a. Rymligt kök, v-rum och sovrum, ett mindre rum för kontor eller barnrum. Kaklat badrum med badkar, inglasad balkong. Plats för 45cm diskmaskin. Gemensam tvättstuga, lekpark utanför dörren, barnvänligt och lugnt område. Comhem hus, med både TV/bredband/telefoni Inflyttning 1 dec, gärna tidigare. Huset ägs av byggfast och dom måste först godkänna den nya hyresgästen. Men visning ordnar vi.
Jag har köpt en diskmaskin som jag aldrig har kopplat in då elen inte var dragen i köket och nu är det dags för flytt. Den är inköpt på Expert Häggvik för något år sedan. Kvitto och alla andra papper finns kvar. Energiklass AAA, alltså den bästa. Vi har alltså bara ställt in den och sedan planerat att anlita en elektriker men sedan har det blivit dags för flytt. TOPPFRÄSCH och drar minimalt med el. Hämtas i Häggvik 15min norr om city. Modell:Hoover HED s50 pris kan diskuteras vid smidig affär då vi behöver bli av med den innan flytt.
Kompakt diskmaskin från Elektor Helios i fint skick, säljes pga köksrenovering. Modell: Elektro Helios Bredd: 45cm Fungerar utmärkt på alla program. Diskar med fint och rent resultat 2 st program Bredd 45cm Djup 55 cm Höjd 86 cm (Standard givetvis ljusterbar) Först till kvarn ... Hemtransport inom Stor-Stockholm efter ök. Annonsen kvar, diskmaskinen kvar.