Quantcast
Till salu inom: ”

diskmaskin säljes

Tidigare annonser till salu

Nära Vadehavet ligger detta radhus av mycket hög standard. Det har bl a badrum med både bubbelpool och bastu samt golvvärme. Huset är granne med R10152 och R10860 og husen ligger i nivåer, så att varje hus har en terrass omgivet av en mur. Här kan du i lugn och ro njuta av solen eller mysa vid grillen. Köket som både har mikrougn och diskmaskin, är kombinerat med allrummet, där det finns braskamin som man kan koppla av framför med t ex en god bok. På tomten finns gemensamma lekredskap. Identisk med R10745.
Nära Vadehavet ligger dessa radhus av mycket hög standard. Varje hus har bl a badrum med både bubbelpool och bastu samt golvvärme. Husen ligger i nivåer, så att varje hus har en terrass omgivet av en mur. Här kan du i lugn och ro njuta av solen eller mysa vid grillen. Köket som både har mikrougn och diskmaskin, är kombinerat med allrummet, där det finns braskamin som man kan koppla av framför med t ex en god bok. På tomten finns gemensamma lekredskap. Identisk med R10745.
I närheten av det stora, naturskyddade Skallingen vid Ho bukt ligger detta spännande semesterhus på en naturtomt, som gränsar mot en golfbana. Huset har renoverats och det är trivsamt inrett. Allrummet ligger ihop med det välutrustade köket, där det bl a finns mikrougn och diskmaskin. I poolavdelningen finns swimmingpool, 2-personers bubbelpool samt bastu. Där finns också ingång till ett av husets badrum. Den stora kakelbelagda terrassen skyddas av en mur, så både barn och vuxna kan koppla av och njuta av vädret i lä. Detta semesterhus är idealiskt för flera familjer.
Hej alla! Har här en 4: men har nyligen blivit ensam. Hyr nu ut 1-2 rum. Endast kvinnliga sökande, bild uppskattas. Gemensamt kök och vardagsrum med 52 tum tv och fet hifi anläggning. Tvättmaskin och diskmaskin finns i lägenheten. Jag räknar med att vi hjälps åt att hålla snyggt. Gott om datorer finns då detta är ett stort intresse för mej.Jag är även väldigt LIBERAL så oroa er inte för det. PS: Det är jag på bilden som sitter ner och äter en blomma :)
Är en kille på 23 år som söker en inneboende i min möblerade 3:a på 84kvm på Kirseberg, nära Värnhem. Hyresperioden är från och med 1 Maj och framåt. Uppsägningstiden ligger på 1 månad. Deposition på en månadshyra vid inflyttning. I hyran på 4000kr ingår EL och internet 100/10mbit. -4e våningen, finns hiss -Stort öppet fint kök med diskmaskin. -Parkettgolv. -Högt i tak. -Toalett med dusch Du som söker kommer att dela lägenheten med mig så jag kommer lägga stor vikt vid hur du är som person. Du ska vara djur,rökfri och lugn som person. Intresserad? Skriv eller ring och berätta lite om dig själv.