Quantcast
Till salu inom: ”

asko diskmaskin d5437 sof säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min asko diskmaskin pga flytt, riktigt bra maskin som har allt man behöver. Köpte den i höstas, finns inga fel, repor eller dyl. Inbyggd fläkt för torrare och svalare disk.
Hej, vi gör om köket på landet och byter ut vår 1 år gamla diskmaskin till en integrerad istället. Maskinen är en toppmodell från Asko och kostade ny 8,000 kronor (billigaste nu på Pricerunner 6,200 kr). 60 cm bred och mycket tyst. Använd endast 2 somrar, max 40 ggr. Modellen heter D5437 SOF se länk: http://www.elgiganten.se/product/vitvaror/diskmaskin/D5437ASOFS/asko-diskmaskin-d5437asofs#tab-more-info Mer information D5437ASOFS är en rymlig diskmaskin i rostfritt stål med låg energiförbrukning. *Kapacitet: Diskmaskinen har plats till 14 kuvert och är därmed ett utmärkt val för stora hushåll. *Program: 6 program inklusive ett praktiskt automatiskt program gör diskningen lättvindig. *Flexibel inredning: Diskmaskinen är utrustad med flexibla, justerbara och stadiga korgar, den övre 23 cm och den undre 31 cm, inklusive en praktisk hylla i mitten. Varje korg går att ta ut. *Turbotork: Unikt fläktsystem för bästa torkresultat. *Barnlås: Det är viktigt att köket är barnsäkert så du kan enkelt aktivera och slå av barnlåset på diskmaskinen efter behov. *Låg ljudnivå: Diskmaskinen har en ljudnivå på bara 44 dB så du kan diska när som helst på dygnet utan risk att störa någon. *Hållbara delar: Delarna i diskmaskinen är gjorda av stål, vilket gör dem extra hållbara. Energiklass: Med energimärkning A++ är maskinen ett miljövänligt val.
Asko D5437 SOF säljes pga köksrenovering. Snygg design och bra kvalitet. Diskmaskinen köptes i januari 2013.
Säljer vår kvalitetsprodukten diskmaskin ASKOD5437 SOF då vi renoverar flyttar. Denna är i perfekt skick och är knappt använd. Vi köpte 12.07.2013. Skandinavisk design och kvalitet. Maskinen finns i Trollhättan.
Säljer vår svensktillverkade diskmaskin ASKO D5437SOF då vi renoverar köket. 3 år gammal men fortfarande som ny, har fungerat felfritt utan några problem! Väldigt robust konstruktion. Manual medföljer. Nypris: 6,000kr, nu 3,000kr. OBS! Svarar endast på SMS!