Quantcast
Till salu inom: ”

gammal dockvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Lampor

Umeå
Piano

Linköping
sängbord

Karlstad

Tidigare annonser till salu

Lilla Saga, 4,5 månader gammal söker nytt hem! Saga är en mycket snäll och tillgiven kattunge som älskar att busa, ligga i knät och kela, och hon är gärna med överallt. Nyfiken är hon också! Saga är även van vid barn, jag har en 3 årig dotter som gärna kör runt saga i dockvagnen etc. Tyvärr har det visat sig att maken är allergisk, så därför måste vi med sorg försöka att hitta ett nytt hem till Saga. Stängd kattlåda med luftfilter ingår, även leksaker, "klösträd" och kattsele. Vid intresse, maila ett par rader. Kollar mailen ofta.
Ståtlig telefon 100 cm hög från Italien.Ovanlig då jag bara sett en likadan tidigare och då i ett inredningsreportage. Lite färg har ramlat bort men inget som stör tycker jag. Dem senaste åren har den bara använts till prydnad men sist den var inkopplad fungerade den bra.Pris 500:- Shabby målat väggskåp höjd 70 cm bredd 55 cm djup 15 cm. 200:- Gammal vacker dockvagn från Brio i bra skick. 600: (Nallar o dockor ingår ej)
Säljer min fina Engelska gamla dockvagn p.g.a platsbrist. Vet ej åldern på vagnen eftersom jag själv ropat in den på en antikauktion, troligtvis 50-60 tal. Vagnen är märkt med ett märke som är svår att läsa med sina fina bokstäver men kan vara ngt. liknande LEEUAY. Vagnen är av gråblå plåt, suffletten är av ngt. slag av textil. För mig är det en kär ägodel, har haft torkade rosor i den men nu säljer jag den och hoppas den blir lika kär hos någon annan. Fin inredningsdetalj. Vagnen är 80cm.hög. Pris 1.500:-
gammal dockvagn från 1800-talet säljes. (Ej i bästa chick)