Quantcast
Till salu inom: ”

drönare säljes

Smekmånader
F
Smekmånader
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en stor kartong innehållandes Black Ops II (5,9 kg och yttermåtten omkring 65 x 40 x 40 cm) till Xbox 360. Har ej packat upp innehållet, helt nytt med andra ord. En riktig värstingutgåva som alla äkta CoD-spelare bör äga. Innehåller förutom spelet även:   * en fjärrstyd drönare * bonuskartor * soundtrack * art-bok * och mycket mer. Kostar närmare 1000 kr på Spelbutiken.se. Endast avhämtning!
Utför flygfotografering åt både privatpersoner och företag. Fotograferingen eller filmningen utföres med en så kallad drönare som är en radiostyrd fotograferingsplattform. Har säte i vimmerby kommun men åtar mig även uppdrag på andra orter vid intresse. Så vill ni ha ett foto eller en film ovanifrån av din gård eller kanske din släktträff, eller vad du än vill. Bara fantasin sätter gränser. Tveka inte att höra av er.
Säljer nu min roliga Parrot AR drone 2.0 quadcopter/drönare. Otroligt kul att flyga med! Filmar i HD till USB-minne eller direkt till telefonen. Styrs trådlöst via wifi med smartphone eller surfplatta (app till iPhone och Android). OBS 3 st batterier medföljer, 2 st laddare. Slänger även med en Linksys trådlös router jag använt för att förlänga räckvidden (repeater). Nypris endast drönaren är c:a 2500-3000 kr. Samma färger som på bilden. I originalkartong. Säljs i befintligt skick - mycket bra, i stort sett oanvänd.
Köpt på hobbex för 2995:- garanti tom 15 juli 2014. Nya uppdaterade Parrot AR Drone 2.0 Quadricopter är en mycket avancerad radiostyrd flygande farkost som du styr genom din iPhone, iPod Touch, iPad eller Android smartphone. Späckad med nyheter och tack vare en avancerad inbyggd dator som tar hjälp av kameror och sensorer så är Parrot AR. Drone 2.0 förvånansvärt lätt att styra. Allt i orginalförpackning . Smsa så kan jag ringa upp i fall jag är på jobbet. ring före kl 22
Köpte PARROT AR.DRONE 2.0 för en månad sedan, säljer den pga att jag inte har tid att flyga den. Den kostar 3500:- med ett extra batteri på nätet. Idag säljer jag min för 2800:-. Riktigt rolig pryl med HD kamera och fler finesser men som sagt, jag har inte tid att leka med den som jag trodde tyvärr. Man styr apparaten via en app som man laddar ner, den är gratis. Drönen har lite små repor så klart, den var svår att flyga i början. Men man lär sig fort. maila mig om det är något mer ni undrar över!