Quantcast
Till salu inom: ”

dragstart minimoto minicross 39cc 49cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Apollo 49cc Minicross Mätarställning: 0 mil Färg: svart/vit Typ: Cross/Enduro/Trial Info: Automatisk växellåda, Efter en stor efterfråga på små crossmaskiner av bättre kvalitet har nu Apollo släppt en minicross som många har väntat på. Skillnaderna mot många andra 49cc minidirtbikes är många. För det första är utseendet betydligt bättre med rätt proportioner på många mått som hjulbas och hjulvinklar. Ram, sving, bakre stötdämpare, sadel och plastkåpor är bara några exempel som håller sedvanlig hög Apollostandard och kvalitet vilket är mycket ovanligt i denna klassen. Aluminiumfälgar med skivbromsar Apollo 49cc är utrustad med 8 tums aluminiumfälgar, mekaniska skivbromsar fram och bak samt ett effektivt kedjeskydd. Häftig rörram som är extra kraftig och förstärkt samt att stötdämparen bak har justerbar fjäderspänning och bra returdämpning. 2-taktsmotor med dragstart. Motorn består av en enkel och slitstark 2 - taktare som även är utrustad med en by för bästa effekt och lägre ljudnivå. Dragstart i blästrad metall. För högsta säkerhet finns även en dödmansgrepp / leash anordning direkt på styrets vänstra sida. Tändningslås med nyckel finns också.
Övrigt Minimoto 49cc - renoveringsobjek Mätarställning: 0 mil Typ: Mc-övrigt Info: Minimoto 49cc renoveringsobjekt säljes, bl a gasrulle, gasvajer, dragstart saknas.. För mer info kontakta Erik Schmidt på tel 0703599840 Välkommen till oss på ronevägen 7 i Hemse och kika på hojen! Om företaget Alla våra fordon kan finansieras hos Wasa kredit med 0kr i kontantinsats! Sudrets Offroad förmedlar och säljer atv/fyrhjulingar, motorcross, fiddy, offroadmotorcyklar mm på Gotland. Vi är återförsäljare av Viarelli och Ten7 och säljer begagnat. På vår verkstad utför vi service och reparationer. Vi tar de flesta maskiner i inbyte! http://www.blocket.se/sudrets-offroad
Hejsan! Jag tänkte sälja min minimoto som är inte används så mycket och den drar inte mycket oxå. Minimoton har blivit oerhört populär på senare tid. Med ett pris man knappt kan tro är sant lovar vi dig att du får mycket körglädje för pengarna. Vikten på 23kg gör att minimoton lätt kan transporteras i vilken bil som helst. Trots detta kan minimoton brukas av både barn och de större familjemedlemmarna då den har en maxlast på 120KG. Det följer med en verktygskit. Modell: Minimoto 49cc Motor: 2-takt, encylindrig, luftkyld Cylindervolym: 49cc Motoreffekt: 2,5kW / 7500varv Drivning: Kedja Startanordning: Kraftig dragstart Transmission: Automatisk centrifugalkoppling Tankvolym: 1,1 L Bränsle: Oljeblandad (95-98 oktan, 2,5% tvåtaktsolja) Bromsar fram: Skivbroms Bromsar bak: Skivbroms Max förarvikt: 110kg Sitthöjd: 47cm Max hastighet ca: 50 till 60km/h Vid intresse ring eller mejla Mvh
Övrigt Minimoto 49cc West - Nyhet Mätarställning: 0 mil Färg: Svart Typ: Mc-övrigt Info: Automatisk växellåda, Hemleverans på 1-3 dagar inom hela Sverige! Välj mellan en rad finansieringsalternativ såsom delbetalning, faktura, kortbetalning etc. För mer information, bilder samt tekniska specifikationer besök vår hemsida. - WWW.MOTORHANDEL.SE - Minimoto 49cc är en ny efterlängtad modell som bygger på ett beprövat chassi med ny häftig design. Rejäl ram med en bastant sving med förstärkt dragstart i aluminium. Rekommenderad ålder från 4 år och uppåt. Minimoto 49cc är utrustad med snygga 6 tums gjutna aluminiumfälgar samt slicksdäck. Effektiva mekaniska skivbromsar fram och bak. Rejält och funktionellt kedjeskydd. Motorn är en beprövad och varvvillig 2-taktsmotor som ger minimoton en hög toppfart. Den är dessutom utrustad med en förstärkt automatisk slirkoppling. Alltså är det bara att gasa och bromsa.
Övrigt 49cc West Minimoto - REA Mätarställning: 0 mil Färg: Svart Typ: Sport Info: Automatisk växellåda, Hemleverans på 1-3 dagar inom hela Sverige! Välj mellan en rad finansieringsalternativ såsom delbetalning, faktura, kortbetalning etc. För mer information, bilder samt tekniska specifikationer besök vår hemsida. - WWW.MOTORHANDEL.SE - Minimoto 49cc är en ny efterlängtad modell som bygger på ett beprövat chassi med ny häftig design. Rejäl ram med en bastant sving med förstärkt dragstart i aluminium. Rekommenderad ålder från 4 år och uppåt. Minimoto 49cc är utrustad med snygga 6 tums gjutna aluminiumfälgar samt slicksdäck. Effektiva mekaniska skivbromsar fram och bak. Rejält och funktionellt kedjeskydd. Motorn är en beprövad och varvvillig 2-taktsmotor som ger minimoton en hög toppfart. Den är dessutom utrustad med en förstärkt automatisk slirkoppling. Alltså är det bara att gasa och bromsa. Besök gärna vår hemsida för att se hela vårt utbud av Mini ATV, Dirtbike, Fiddy, Pocketbike, Minimoto, Minicross, El-ATV, elscooter och elcyklar .