Quantcast
Till salu inom: ”

minimoto säljes

MINIMOTO

Örebro

Tidigare annonser till salu

Hej jag har en Minimoto som jag köpte förra sommaren och hadde jättekul i 1timme och sen stälde jag den längst in i garaget och hittade den för några dagar sedan under en massa filtar!! Drog i snöret och den lilla saken startade igång som om den var startad igår! Körde ett varv och den gick som den skulle så nu är den här på kära blocket.se. Bättre någon som har nytta av den än att den ska stå!!. Kom och fynda denna otroliga lilla raket.
Jag och grabbarna växer ifrån objekten så nu låter vi andra ta över. En MINIMOTO + väldigt mycket delar som går att göra något riktigt kul av för den händige. Dessutom en typ ENDURO som jag tror kan bli väldigt tuff. Ett väldigt kul skruvarprojekt för den som tillsammans med den yngre generationen vill ha mysiga stunder i garaget eller vill överraska med något tufft. Köp hela paketet för en billig penning. Se vidare alla bilderna.
Hej! Ska bygga ett litet projekt här hemma och skulle först och främst behöva en ram. Det optimala hade varit en minimoto ram, alt en minimoto som inte fungerar och ni vill bli av med. Har ni en fungerande minimoto hör gärna av er, men vill inte lägga mer än ca 800:- Förhoppningsvis bor ni i Göteborgs området. Maila mig om ni har något som ni tycker passar hyffsat in på min beskrivning.
Hej, säljer mina delar som finns kvar. Jag säljer även en cykel av märket cresent och en defekt minimoto. På bild 2 finns det ett gianelli rör som är använt i cirka 2 månader och är helt rostfritt. Ramen är en speedfight klass 1 och naturligtvis finns det papper på den. Allt syns inte på bilderna så är det något du vill ha så tveka inte att fråga. Pris= bud. Inga skambud
Motor: 1 cylinder , 2-takt, 49cc Kylning: Luftkyld Hastighet: Max 70 km/h Effekt: 2,5 kW / 8,000 rpm Tändsystem: CDI Transmission: Automatisk Drivning: Kedja Broms fram: Mekanisk skivbroms Broms bak: Mekanisk skivbroms Mått (LxBxH): 1100 x 500 x 650 mm Sitthöjd: 470 mm Vikt: 20kg Belastning: Max 100 kg Införskaffad sommaren 2012 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.