Quantcast
Till salu inom: ”

billiga minicrossar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej! Mycket fint skick, gångtid ca 30timmar vilket syns på skicket, nybytt olja - 10" hjul bak 12"fram - Aluminiumeram - oljekyld motor - mm, mm dbr Denna fiddy , dirtbike , minicross är absolut inte att jämföra med billigare märken. Kostade 16.000kr Säljes nu för 7500kr Mvh Patrik (obs ring eller sms)
Nu säljer jag min Orion 125cc. Den toppar runt 80 km/h och accelererar snabbt, perfekt för att leka med både på sommaren såväl som vintern. Den säljes så billigt p g a att kicken är av men den startar utan problem när man springer igång den och går hur bra som helst. En ny kick kostar heller inte mycket och är inte särskilt svårt att montera för den händige. Mvh Kevin
Skaplig Volvo säljes. Bes å skattad till februari 2015. (1600kr) Endast vinterdäck, fälgar på bild. Sänkt nåt varv. Tonade rutor. 2 1/2" avgas med en Simonsdämp så den låter som en traktor. Vita blinkers Fram å sidor. Svetsdiff, Mkt bra gjord! Tankmätare som funkar till 98% Väldigt fräsch för sitt höga miltal men skavanker finns självklart då det varit en pendlar/vinterbil. Billigare vi smidig affär. Kan ta byte mot Go-cart med slirkoppling eller minicross.
Nu ska fiddyn bort pga tidsbrist. Det är en ten7 125cc som fungerar riktigt bra! Riktigt fin motor som alltid startar, oljekylare,five O gashandtag, sitter en grövre sving på , hemma gjorda dubbdäck som fungerar riktigt bra på isen och i snön, sitter även inkopplat framljus. Du får en pålitlig fiddy för liten peng!Mitt pris 5000kr billigare vid snabb affär. Bara att höra av sig för mer bilder och info!