Till salu inom

"draperi mona lisa säljes"

Västerås
Idag

Bänkbord flera modeller nyt...

2 300 kr
Blocket.se
Västerås
Idag

Hästlastbil uthyres

1 500 kr
Blocket.se
Kalix
Idag

VKV Lisa havskajaker

19 000 kr
Blocket.se
Arvidsjaur
Idag

Volvo bm 871 lisa

72 000 kr
Blocket.se
Uppsala
Idag

Lisa Larson Lejon Maxi, Gus...

13 500 kr
Blocket.se
Umeå
Idag

Miniloftsäng

1 000 kr
Blocket.se
Haninge
Idag

Scampi 30 -76 Mark IV

150 000 kr
Blocket.se
Örnsköldsvik
Idag

Polar 620 CTH dubbelbädd 2018

442 000 kr
Blocket.se
Nacka
Idag

Matsalsbord Lisa Mio

1 800 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Mona Lisa - den fängslande historien om världens mest berömda målning

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 5 år
Inbunden med omslag. Nyskick. Forum 2005. Varför vallfärdar tusentals människor varje dag för att se Mona Lisa? Vad är det i denna målning som fascinerar och lockar så många människor? Varför har den, bland sexhundra andra verk på Louvren, placerats i ett eget rum i en specialtillverkad låda ingjuten i betong och skyddad av två lager skottsäkert glas? Mona Lisa målades på trä för femhundra år sedan av Leonardo da Vinci. Idag finns Mona Lisa reproducerad på allt från champagneflaskor till bilar, draperier och kylskåpsmagneter. Ibland har hon fått en mustasch, vita tänder eller en fotboll i händerna. Men alla känner vi igen henne. Och hennes leende är fortfarande en gåta. Konstvetare, psykologer, läkare och många andra har bidragit med ett oändligt antal teorier, från ansiktsförlamning och njurinflammation till trasiga tänder och graviditet. Donald Sassoon berättar om tavlan och dess historia, om myten kring den och vägen till berömmelsen. Han skildrar också Leonardo da Vincis liv, hans målningsteknik och hur samtida och moderna konstnärer har använt sig av och inspirerats av tavlan. Denna bok är en kulturhistorisk exposé - ett måste för alla som älskar och är intresserade av konst.
50 kr
Bokbörsen.se

MONA LISA - DEN FÄNGSLANDE HISTORIEN OM VÄRLDENS MEST BERÖMDA MÅLNING

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 år
FORUM 2005. 8:o. Förlagsband med skyddomslag. 421 sidor. Illustrerad i färg. NY Varför vallfärdar tusentals människor varje dag för att se Mona Lisa? Vad är det i denna målning som fascinerar och lockar så många människor? Varför har den, bland sexhundra andra verk på Louvren, placerats i ett eget rum i en specialtillverkad låda ingjuten i betong och skyddad av två lager skottsäkert glas? Mona Lisa målades på trä för femhundra år sedan av Leonardo da Vinci. Idag finns Mona Lisa reproducerad på allt från champagneflaskor till bilar, draperier och kylskåpsmagneter. Ibland har hon fått en mustasch, vita tänder eller en fotboll i händerna. Men alla känner vi igen henne. Och hennes leende är fortfarande en gåta. Konstvetare, psykologer, läkare och många andra har bidragit med ett oändligt antal teorier, från ansiktsförlamning och njurinflammation till trasiga tänder och graviditet. Donald Sassoon berättar om tavlan och dess historia, om myten kring den och vägen till berömmelsen. Han skildrar också Leonardo da Vincis liv, hans målningsteknik och hur samtida och moderna konstnärer har använt sig av och inspirerats av tavlan. Denna bok är en kulturhistorisk exposé - ett måste för alla som älskar och är intresserade av konst.
100 kr
Bokbörsen.se

MONA LISA - DEN FÄNGSLANDE HISTORIEN OM VÄRLDENS MEST BERÖMDA MÅLNING

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 år
Forum. Översättn. Margareta Eklöf uppl. 2005. 423 s. Inbunden. Ill i färg. 21,8x14,4cm. FÖRLAGSNY BOK. Varför vallfärdar tusentals människor varje dag för att se Mona Lisa? Vad är det i denna målning som fascinerar och lockar så många människor? Varför har den, bland sexhundra andra verk på Louvren, placerats i ett eget rum i en specialtillverkad låda ingjuten i betong och skyddad av två lager skottsäkert glas? Mona Lisa målades på trä för femhundra år sedan av Leonardo da Vinci. Idag finns Mona Lisa reproducerad på allt från champagneflaskor till bilar, draperier och kylskåpsmagneter. Ibland har hon fått en mustasch, vita tänder eller en fotboll i händerna. Men alla känner vi igen henne. Och hennes leende är fortfarande en gåta. Konstvetare, psykologer, läkare och många andra har bidragit med ett oändligt antal teorier, från ansiktsförlamning och njurinflammation till trasiga tänder och graviditet. Donald Sassoon berättar om tavlan och dess historia, om myten kring den och vägen till berömmelsen. Han skildrar också Leonardo da Vincis liv, hans målningsteknik och hur samtida och moderna konstnärer har använt sig av och inspirerats av tavlan. Denna bok är en kulturhistorisk exposé - ett måste för alla som älskar och är intresserade av konst.
100 kr
Bokbörsen.se
Övrigt  ·  Nacka

Draperi Mona Lisa

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Unikt draperi, 90 cm brett, 190 cm högt. Prutat och klart.
800 kr
Blocket.se

Draperi MONA LISA

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vackert Draperi med motiv av MONA LISA Mått: 90X200 för dörr eller som tavla på vägg. Kontakta Lennart 0704445524
900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj