Quantcast
Till salu inom: ”

våningssäng vit säljes

Tidigare annonser till salu

För att spara utrymme för våra tre pojkar byggde jag en tre-våningssäng av en vanlig IKEA våningssäng och en loftsäng. Den känns jättestadig och har varit jätte bra, men nu har pojkarna vuxit ur den och den kanske kan spara utrymme hos någon annan. Kanske i sommarstugan inför semestern? Den är 2m hög Glipan under den nedersta sängen är 7cm (så att man kan dammsuga) Sängen 200:- 3st IKEA skum-madrasser Sultan Forsen 200:-/st (Bäddmadrasser medföljer. 2st tunna och en lite tjockare vit Dream zone) Allt för 600:- Eller byte mot fin "växasäng" med madrass.
Nu säljer vi en helt ny våningssäng! Sängen köptes för ca 2 månader sedan och säljer den nu pga för lite utrymme i lägenheten. Sängen är vit och och det finns inga skador och repor på sängen. Det finns även ett tv bord som säljes billigt. Pris Våningssäng: 6500 kr, men den kan även säljas lite billigare vid snabb affär. Kvitto på sängen finns. Tv bord: 200 kr. Ring eller maila så kan du få komma och titta!
Har precis bytt ut mina två sängar till en våningssäng. Behöver därför bli av med dessa två vikarie sängarna. Det är båda i gott skick men har lite klistermärken på sig;)Därför ligger priset på endast 300 kr styck. Det följer med madrasser och varsin skyddsbräda så att barnet inte kan trilla ur sängen. Finns ingen kort tyvärr för datorn strulade så vill ni ha kort kan jag maila detta:) den ena är i furu å den andra är vit:)
Våningssängarna finns i tre olika färger: Vit, Silver och Mahogny (röd/brunt) Madrassen är 90x200 Med stommen så har sängen en höjd på 172 cm och bredd på 97 cm. Ingår i priset gör två stycken 22 cm madrass med dubbla fjärdringar. Den är även vändbar - har en sommar och en vintersida. Adress: Annedalsvägen 37, 16865 Bromma Tel: 08-7604946 Mobil: 070-7925885 Öppettider: Mån-Fre 10.00-18.00 Lör-Sön 10.00-17.00 www.erdalofsweden.se Möjlighet till 24 månader räntefri delbetalning. OBS! Vi finns nu även på facebook! www.facebook.com/erdalofsweden
Hej:) Jag har 2 st våningssängar i trä som ska bort. De är ca 120 cm höga. Jag har bara bild på den ena då den andra är fylld med saker eftersom vi renoverar just nu. De är identiska, men den ena har den mörkblå sidan utåt, och med Nalle Puh klistermärken på. Man kan givetvis välja om man vill ha vitt eller blått utåt. Ribbotten ingår men inte skummadrasserna. Pris: 200 kr styck, prutat och klart!