Quantcast
Till salu inom: ”

drejskiva seven skill säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Drejskiva av märket Seven Skills med ett driv- system som använts av keramiker i mer än 30 år med mycket gott resultat. Drejskivan är försedd med fast pedal, handspak och upp-samlingsfat av plast. Längd. 610 mm Bredd 450 mm Höjd 470 mm Diameter drejtallrik 300 mm Varvtal 0-200 rpm Spänning effekt. 220v/200w Kapacitet.20 kg. Vikt. 45 kg Div verktyg medföljer samt plattor i PVC. Sparsamt använd hemma för hobby bruk.
Någon som vill köpa min drejskiva Seven Skill? Den har stått oanvänd i fyra år men fick en helt ny tallrik då (kostnad 700 kr). Som dock inte sitter riktigt på plats, men med styrka och kopparpasta kommer det att gå. Tyvärr är den inte särskilt tystgående som dagens drejskivor men är annars helt okey. Vänster- och högersnurr. 3.800 kr el. högsterbjudande! Den finns i Kungsladugård. Välkommen att höra av dig via mail!
Har köpt drejskivan av säljare som ursprungligen köpt den på Seemann AB i Stockholm. Nu säljer jag den på grund av inköp av ny drejskiva. Har fungerat bra, har haft den i 3 år Manövreras med fotpedal och/eller handspak. Utrustad med delbart avtagbart stänkskydd. Drej -tallrikens omkrets: 30cm Mått: Höjd: 51 cm Längd: 61 cm Bredd: 47cm På bilden ser du drej-skivan när den används, kommer att rengöras noggrant. :-)
Orsas kollektivkeramikverstad säljer, elektrisk drejskiva (den bruna) som fungerar bra, 2000 kr. Den gula Seven Skill E-20 Potters Wheel, 4000 kr, är SÅLD
Nästan helt oanvänd elektrisk drejskiva. Seven Skill, E-20 Potters Wheel 250 W