Quantcast
Till salu inom: ”

drev vagn lätt montera drevet säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

halsband retro

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Polar 24, 7,8m. Motor VP AQ231A. Drev 280. Motor och drev från 86. Motorn och drev går riktigt bra. Startar lätt. Ny servad. Båten är i bra bruksskick, men lite att fixa. Bad brygga. Kapellet är i behov av genomgång. För ca 2 år sedan Lackades skrovet och nya trimplan monterades. Halv planande. Ekolod Kompass. Vagn Båten Ligger i Domstens hamn. Ring för mer info.
Säljer en ombyggd polaris sks som är förlängd. 365x32 kams matta 100 mil som ny Renoverade variatorer. Ny drivrem Ny boggiedämpare. Nya drev i kedjehuset nerdrevning skönt drag. Noskon finns men inte monterad. Vagn för flytt av skotern medföljer, syns på bilden jävligt smidig. Rolig och lätt busmaskin som väger under 200 kg. Bara att dra i snöret och köra, fulltankad får du på köpet. Säljes för mera familjevänlig maskin.
Båten är helplanande med mekaniska trimplan, det sitter en b20 i som är helt ok med ny startmotor. Har också bytt alla stödlager och knutar, drevet är ett 280 som bara skall monteras pga att jag bytte till nya lager. Saknar nu tiden till vår sättning. Fågelsta trailern är endast 2år och i nyskick många rullar ligger mycket stadigt på vagnen och är lätt att dra upp och i sjön. Ring gärna om utrustning mm.
Tiden och kärleken räcker inte. Jag har gjort mina val svåra val eftersom hon är byggd i ett ex och ska vara ritad av jac m iversen enligt uppgift av killarna på williams båtvarv i motala. Byggd året innan motala båtvarv flytta över viken. Dag william och hans far och ett gäng byggde henne då på uppdrag av första ägaren. Finns en del och göra. men är mest yta och lite skruva med delar av inredning som jag har ur pga av att jag sänk golvet till orginalhöjd i ruffen. Så att jag kan gå raklång i den. jag är 183 cm. utan att slå i balkarna som håller rufftaket. en dagas jobb så är inredningen på plats köpte henne utan motor och har monterat en aq225d. V8 på 225 hk och ger en härlig vibrationsfri gång samtdigt som det inte är några problem att få henne plana. Susar som lättast i 17 knop. Börjar få rent vattensläpp redan vid 12-13 knop. Går rart vid 23 knop och har för mig jag haft henne uppe i 26 knop enligt gps. Med helt fel propeller. Då jag inte han byta propeller utan samma sitter där som när det var en aq175a en v6a på 175 Hk... Som monterades i början av 90 talet då en tidigare ägare köpte henne i kristinehamn. drev aq280. Vilket göra att hon är lättstryd och lätt att köra. Byggd med drev original. En kompis har en buster large med 50 hk 4-takt och han tyckte det var mer drag i denna skuta och lättplanande :) skulle inte tro hon drar mycket mer i 17 knop än en gammal 70 hk utombordare. vill man kan man lägga i en dieselmotor som passar 280 drevet. mäter 8,3 meter x 3 meter... Ett fynd om du har tid lust och motivation. Och massor av kärlek. För en träbåt kräver det. Men rätt skött och allt i skick kräver dom inte mycket mer än en plastbåt. Men måste i sjön varje år för att inte torka. Och i år hinner jag inte det. Ge ett bud eller kom och titta Välbyggd vagn ingår. 2 nya däck och hanomag bakaxel. Ny wc bör moteras innan sjösättning annars flyter hon dåligt. den gammla var lite sliten så plockades ur. Full ståhöjd och handfat i badrummet :D överdelen behöver slipas och lackas. sms funkar bäst på landet eller mail pris runt 85000 i nuvarande skick och snabb problemfri affär. Värderad till 150000 för några år sen när en säkerhetsbesiktning gjordes. säljs ej till utlandet eller till nån som inte vet något om träbåtar utan tror dom är gratis. behöver stå undret tak så man hinner få ordning på henne innan sjösättningarna mellan snö och vårregn. tyvärr har jag inte den möjligheten numera och därav blir ekvationen hus, bilar, båten, trädgården, grusgången, hund, och kärleken :) omöjlig :/ Glad sommar http://www.youtube.com/watch?v=PZ8JKqeAXJQ