Quantcast
Till salu inom: ”

blandras smålandsstövare drever säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Maxim 26

Linköping
Drevrar

Gotlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bella, tik född 2013-07-16. 50% Smålandsstövare, 25% Tysk jaktterrier, resten är Drever, Hamiltonstövare, Luzernstövare och Smålandsstövare. Hon är vaccinerad, chip-märkt och veterinär besiktigad. Bella är väldigt social och trofast, hon älskar att vara ute och gå i skogen. Hon är helt rumsren och väldigt lydig. Hon kommer direkt när man ropar på henne. När hon ska ha mat så sitter hon och väntar på att den som matar säger "Var så god" innan hon börjar äta. Hon lyder kommandon som "sitt" och "ligg" och "stanna". Kloklippning funkar bra, hon säger aldrig emot. Hon gillar att duscha. Hon är van med barn, då vi själva har en 4-åring. Hon är även van med katter och leker gärna med andra hundar när tillfälle ges. Säljes tyvärr pga sjukdom. Maila helst. Men om du vill ringa så passar det bäst veckodagar 17-21.
Nu finns de två valpar kvar som behöver hitta ett hem, eftersom att candy kom tillbaka till oss för att hennes förra ägare kände att dom inte hade tiden. Dom är nu 7 månader gamla. Candy och Baileys är två små flickor som är blandraser, pappan är papillon, chihuahua och shih tzu, och mamman är drever och smålandsstövare. Dom är bra familjehundar men kommer även bli väldigt bra till jakt. Dom är väldigt lyhörda och lätt lärda och älskar att ligga och mysa men även att springa och gå långa promenader i skogen. Vid intresse skriv några meningar om er själva.
Tik tre år gammal. En korsning mellan smålandsstövare och drever säljes. Mankhöjden är 41 cm. Säljes på grund av att min sjukdom inte ger mig möjlighet att jaga med henne. Svårt för att gå. Pris diskuteras vid kontakt med nuvarande ägare. Kan endast kontaktas via telefon