Quantcast
Till salu inom: ”

blandras tax drever säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Måste nu sälja mina två små vovvar med anledning av att jag flyttat hemifrån och ingen annan här hemma har då tid att ta hand om dem. Det är två hanar,bröder,säljer dem helst tillsammans,de har levt ihop sen de föddes och vore taskigt att separera dem nu. Vill att dem kommer till en kärleksfull familj som då har tid för dem och tar hand om dem på det bästa sättet. Det är självklart viktigare än pengarna. Blandras: Beagel, Drever, Hamiltonströvare och Strävhårig tax. Blev två år nu i Februari. För mer info,mejla!
Sista valpen kvar, en fin liten hane, mycket tillgiven och väl socialiserad. Lämplig som både sällskap, agility eller jakt. 10 veckor och leveransklar! Mamman tax/drever, pappan engelsk springerspaniel. Storleksmässigt tippar vi på att han kommer bli ca 40-45 cm i mankhöjd. Mamman är 35 cm och pappan ca 55 cm i mankhöjd. Har mest springerspanielutseende och lite lurvig päls. Vi söker en seriös hundvän som kan ge Zixten ett bra och kärleksfullt hem. reg jordbr.verk, vet bes, chippad, avmaskad, vaccinerad.
3 hanar kvar. Blandras mellan Beagle/Tax/Drever. Födda 16 april. Vaccinerade,chip vetrinärsbeikt ua. Föräldrar mycket trevliga jakthundar. Marie 0704-101487
Önskar köpa en rådjurshund! Tex tax/drever, går oxå bra med blandras! Hör gärna av er om ni har någon till salu!! Pris: Kan betala max 4000SEK MVH Markus
En svartvit tik hittades på vägen vid Rosenfors strax utanför Målilla lördagen den 12 november. Tacksam för information om denna hund. Jag tror att det kan vara en blandras mellan collie och drever eller tax.