Till salu inom

"dubbelpedal säljes"

Hässleholm
2 dagar

Trick Drums Pro1-V Big Foot

9 000 kr
Blocket.se
Hässleholm
2 dagar

Sonor FORCE 3005 full maple...

34 500 kr
Blocket.se
4 dagar

ROLAND TD-15KV V-DRUM MESH...

14 000 kr
Blocket.se
Falun
6 dagar

Dubbel pedaler

12 345 678 kr
Blocket.se
Höganäs
5 dagar

Tama Swingstar

15 000 kr
Blocket.se
Nyköping
5 dagar

Tama Iron Cobra HP900RTW

2 000 kr
Blocket.se
Karlstad
5 dagar

Mängder av trumset och till...

10 kr
Blocket.se
Linköping
7 dagar

Alesis DM 10 Studio Kit

5 500 kr
Blocket.se
Karlstad
10 dagar

Fyndläge på delar & tillbeh...

250 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Grym dubbelpedal MAPEX

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Tjena , jag säljer nu min Mapex dubbelpedal. Jag säljer den för jag knappt använde den och spelar inte den sortens trummor. Den är en bra pedal och är hyfsat lättanvändna. Funkar perfekt till metalbandet eller helt enkelt att ha riktigt skoj med. Jag köpte dem helt nya för 1800kr förra året så dem är i princip i nyskick! Nu säljer jag dem för 1100kr och som trummis tycker jag att det är väl värda pengar med tanke på skicket.
1 100 kr
Blocket.se
Trummor och slagverk  ·  Kungsbacka

Tama Superstar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
I kanonskick Storl: 24" 14" 13" 16" En massa grejer till!!!! Tex: * Helt nya evans skinn svarta * 2 Pedaler (Tama,Premier) * Dubbelpedal * Mapexpall * Cymbaler i multum (Zildjian & Sabian) allt från 10" splash till 22" Ride 9 st totalt + Hihat (sabian) några är klippta. * Cymbalväskor * Koklocka * Massa stativ och grejer För mycket att skriva!!! Säljes som vanligt pga plats/tids/pengabrist och självklart bristande intresse!!! Kom och prova snacka inte om priser på telefon eller mail!!!
12 500 kr
Blocket.se
Trummor och slagverk  ·  Örnsköldsvik

Maxtone Dubbelpedal bra skick

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer min dubbelpedal pga att jag har en annan och inte använder denna. Jag använde bara pedalen en liten tid precis efter jag köpt den och sen har den bara stått på mitt rum så den är mycket lite använd och i väldigt bra skick. Jag köpte pedalen ca ett år sedan för 1900:-. Under pedalen sitter det kardborreband så den fastnar mot underlag såsom mattor och liknande. Pedalen är av märket Maxtone och modellen DP-2020TW. Länk till pedalen på Maxtones hemsida: http://www.maxtone.com.tw/products.php?func=p_detail&p_id=327&pc_parent=0 PRIS: 1500:-
1 500 kr
Blocket.se

Dubbelpedaler + Gig bag

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Sonor DP 472 R double kick pedal Väldigt skönspelade och lätta dubbelpedaler säljs nu på grund av tappat intresse. De är i väldigt gott skick eftersom jag endast använde dem under ett halvårs period då jag täckte upp platsen som trummis i bandet. Säljer dem för 1200 men kan tänka mig att sträcka mig ner ett par hundra vid snabb affär. Maila eller ring vilken tid som helst. // Tim
1 200 kr
Blocket.se
Trummor och slagverk  ·  Örebro

Digitalt Trumset Yamaha DTXPLORER

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej nu ska jag sälja mina digitala trummor pga att jag inte har tid med det längre. -Dom är inte speciellt gammla! Köpte dom för 7500:- nya. Allting fungerar som det ska och har aldrig vart några problem med dem. Har även köpt till en Pearl dubbelpedal för 2500:-. Original pedalen och hihat pedal medföljer. Bilden är nytagen men har packat ner sättet pga utrymme. Pris kan diskuteras vid snabb affär!
6 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj