Quantcast
Till salu inom: ”

dubbelsäng säljes

Sovrumsgrupp

Huddinge

Tidigare annonser till salu

Endast 80 m från vattnet ligger detta fina och spännande hus med hög standard. Från huset och den 4144 m2 stora naturtomten har ni panoramautsikt över Östersjön. Det är inga fasta mattor i huset, utan klinker- och trägolv. Många timmar kommer utan tvekan att tillbringas i de två fina badrummen med mahognybeklädda väggar. I det ena badrummet finns en 4-pers bubbelpool och bastu. Sovplatsera i huset är fördelade enligt följande: 1 i ett sovrum med egen ingång utifrån, två sovrum med vardera 1 dubbelsäng och 1 sovplats i överslaf. Tomten och vattnet skiljs endast åt av en grusväg.
Endast 80 m från vattnet ligger detta mycket fina och spännande hus med hög standard. Från huset och naturtomten har ni panoramautsikt över Östersjön. Framför huset är det delvis ett område med sankmark, som inte är inhägnat. Det finns inga helstäckningsmattor i huset. I de två fina badrummen är det mahognyklädda väggar. Det ena badrummet innehåller ett attraktivt bubbelbad för fyra personer. Sovplatserna i huset är fördelade som följer: två på loftet, två sovrum med vardera en dubbelsäng och ett sovrum med dubbelsäng och en sovplats i överslaf. S4 har egen ingång utifrån. Tomten och vattnet skiljs endast åt av en grusväg.
Mitt i badorten Söndervig och endast 100 m från Vesterhavet ligger detta semesterhus av hög standard. Det är modernt inrett med smakfulla möbler och utrustat med alla former av extrafaciliteter, kombinerat med fina detaljer. Här finns alla möjligheter för en avkopplande semester. Det finns givetvis också terrasser där man kan ha det mysigt och solbada. På övre plan ligger husets två sovrum med en dubbelsäng i varje. Platsen är idealiskt för att uppleva den västjylländska naturen kombinerat med alla Söndervigs shopping- och aktivitetsmöjligheter.
Med närhet till ortscentrum och den fina, breda sandstranden ligger detta gavelradhus nära en gemensam lekplats. Huset är trivsamt inrett med en liten gång direkt till ett sovrum med dubbelsäng. Från gången kommer man vidare till det kombinerade allrummet/köket. Allrummet är smakfullt inrett med fina lädermöbler. Det finns klinkers överallt på bottenplan med undantag för sovrummet. En trappa upp finns 3 sovrum med dubbelsängar och mattor. Från 2 av sovrummen finns det utgång till balkong. Här finns även ett stort badrum med bubbelbad.
På en riktigt stor klittomt med fin utsikt över öppna marker och klitter, ligger detta fina semesterhus av hög standard. Det är gediget inrett och man har varit noga med detaljerna. Den trivsamma och nedsänkta allrummet med stora panoramafönster är ljust och möblerat med bekväma möbler. Det finns tre rymliga sovrum - alla med dubbelsängar. De stora terrasserna med bra lämöjligheter inbjuder till solbad eller att bara sitta ute och ha det skönt. Huset ligger mellan de två badorterna Blokhus och Lökken med ett stort antal affärer, caféer och restauranger.