Quantcast
Till salu inom: ”

sänghimmel romantiskt till dubbelsäng säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vitrinskåp

Trollhättan
Dubbelsäng

Borås
Dubbelsäng

Sverige
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jättefin säng, skicket är utmärkt. Snidade trädekorer. Antikmålad i grått med röd bottenfärg. Med resårmadrasser från Princessbädd. Bäddmadrass ingår också. Nyomklädd huvudgavel och fotgavel i röd/blå randigt möbeltyg satin. Mått på sängen: Bredd med gavlar 157 cm. Längd 203 cm. Höjd 53 cm (från golv till bäddhöjd). En dubbelsäng för er/dig som kanske har liten yta och gillar gammalt stuk men en säng som är iordninggjord och fräsch. Prisförslag 2500 kr eller bud/högstbjudande.
Denna mycket romantiska dubbelsäng är 180 cm bred och har lutande gavlar likt en antik vagga. Den är komplett (utan madrasser) och i fint skick utan nämnvärda skador. Utförandet är lutad furu och kan enkelt målas i valfri färg. Inköpt i Norge för ca 15 år sedan, men inte använd på ca 10 år. Pris 1100:-. Säljer även ett sett vita gavlar till en säng i klassiskt utförande med 120 cm bredd. Pris 500:-.
Romantisk dubbelsäng med sänghimmel i st. 160x200 säljes p.g.a flytt!...
Så fin romantisk säng! Shabby chic. Super mysig. 180 säng Endast stomme säljes. Finns centralt. nerskruvad för lättare frakt. Man behöver inte heller ha sänghimmel delen uppe om man inte vill. Lätt att ta bort och sätta dit. Sökord : shabby chic, vit. Lantligt säng 180 dubbelsäng sänghimmel romantisk
Denna fina soffa passar förutom att sitta i, utmärkt att ändras till en charmig enkelsäng för barn med en ev. sänghimmel över. Eller varför inte göra om soffan till en vacker och romantisk dubbelsäng med två 80x200 sängbottnar i.