Quantcast
Till salu inom: ”

durkplåt jula säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

DURKPLÅT DURKALUMINIUM nytt & billigt Det finns : c:a 40 st skivor á 200cm x 30cm & 3mm tjocka. Jag vill ha 100:- per skiva. c:a 50 st skivor á 70cm x 24cm & 3mm tjocka.Jag vill ha 40:- styck för dessa. Dessa finns i Älvsjö. Tel:070-6310 200 Prisexempel här: http://www.maskindelen.se/plat/aluminum-durkplat-five-bar/146
Säljer en NY kraftig durkplåtslåda i måtten 123x38x38cm, med gummerade bärhandtag och inbyggt lås med två nycklar samt karbinhake med plåttjocklek 1,5 mm. Inköpt på Jula (produkt # 663009). Köpte båda storlekarna och där den mindre visade sig täcka mina behov. Den stora lådan blev därmed liggandes kvar i sin förpackning (obruten kartong) på en hylla, men nu skall den ut p g a flytt. Pris sänkt till endast 600:- , prutat och klart !!!! (NY på Jula 1499:-, kolla gärna själv) Förvaring / transportlåda / flaklåda, som finns att hämta i Ulricehamn eller skickas med Bussgods för 580:- eller om du har ett bättre alternativ. Intresserad? Slå en signal till Nils på mobilnumret till höger. .
Tjenare! Hade tänkt sälja traktorn nu då jag knappt kör med den och jag snart ska köpa bil och körkort. Traktorn är en Volvo 745a med b23 motorn i (135hk) med ÖPPNINGSBAR bakruta. Den går hur bra som helst. Den startar i alla väder. Har rollat den i Matt svart färg och har röd motorhuv och spoiler. Även rollade fart ränder. 4 stycken röda LED lampor inuti bilen med en matchande stereo. Beige inredning. Durkplåts liknande mattor. Har ett fräckt ljud. Inte alls mycket rost, lite undertill men det är inte mycket. Bytt Lamell och tryckplatta för ca 1 år sen. 4 fina vinterdäck på fälg ingår. Traktorn har bara ENKEL växellåda. Ljudet: 1st 10" bas med baslåda, 2st 6,5" MDS bas högtalare i dörrarna 2st 6" eller 6.5" diskanthögtalare i hatthyllan (inte säker på storlek) 2st små vanliga diskanter Slutsteg "Lanzar MAX" 1000w 2 kanal. Vit stereo med röd belysning från Jula (värde 1000kr) Det finns lite saker att göra med traktorn också (vill vara så ärlig som möjlig) Ac fläkten behöver bytas Fästet till grillen och motorhuven behöver bytas. Finns sprickor i lacken på vissa ställen. Någon liten bula på huven. En såkallad "list" som sitta under strålkastaren saknas. Hade tänkt mig 23,000 för den men är mycket villig till att gå ner i pris vid en snabb och smidig affär! Är det något mer du undrar över så bara hör av dig på mail eller så nås jag bäst på telefonen för den har man fast limmad i näven hela dagen ändå! Ha de gött! MVH Challe!
DeWALT stativ för laser med teleskopben, justerbar höjd 1.15 - 3.0 m. Modell DE0735. Nyskick ! Pris 1200:- Durkplåtlåda, "Hardhead" från Jula. Mått B 123, H 38, D 38 cm. Förstärkt med extra lås och tätad med gummipackning. Pris 750:- Stativ, plåtlåda, låda, durkplåt, verktygslåda, transportlåda, laserhållare
MERCEDES BENZ L 306 diesel från 1974 med 18 000 mil på mätaren. Motor och drivlina fungera kanon, även om åldern har passerat 41 år. På köpet slipper du betala fordon skatt och får tummen upp vart en du åker. Benzen körs på B-kort och har plats för två glada. Ligger på stabila liter milen.Har allround däck i bra skick, som fungera bra tag till. Reg nr: GZH 767, är besiktad och på ställd. Bilen har gått i Kalix, och då är bilen befriad från rost ( nästan ). Miljö och hälsa i Falkenberg gav tumme upp för bilens renlighet och kökets konstruktion. Jag har totalrenoverat skåpet med aluminium ram samt aluminiumväggar. Golvet har sänkts så det är full ståhöjd. Inne i bilen är det durkplåt på marken, lätt att rengöra och stryktåligt. Innerväggarna är täckta med rostfritt. Bilder på ombyggnaden finns på instagram : SYRRANOBRORSAN_TAQUERIA Pris: 150 000 kr exkl moms Utrustning: * fläkt med kolfilter * Vattentank i rostfritt storlek stor, försörjer bilen med vatten genom en elektrisk pump. *gasspis med separat gasvarnare och två tuber. * 3 kylar med glasfönster, justerbara temp ( Carlsberg kylar) * Nydragen el med tillgång till 3 fas, finns marginal att installera mer köksutrustning. * Meec elverk på 2,5kw som driver hela bilen med marginal ( köpt på Jula 2015, garanti) * Gott om förvaringslådor och två rostfria hyllor som går att ta bort. * Bra stereo som synkar med spotify * 4 st stödben som justeras manuellt * förberett för att installera fritös, bara att köpa och sätta in sladden. * mindre takräcke på taket *förvaring på utsidan *innerbelysning *bilen svarta färg är gjord för att kunna måla med kritfärg, använd endast vatten för att ta bort texten.