Quantcast
Till salu inom: ”

jula se shoppingvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Xbox one

Kungsbacka

Tidigare annonser till salu

Shoppingvagn Go two grå/svart Shoppingvagn med två hjul i funktionell design. Denna vackra shoppingvagn gör livet enklare när det gäller shopping. Den spanska tillverkaren, Playmarket har över 30 års erfarenhet att tillverka praktiska och pålitliga shoppingvagnar i smart design som gör livet enklare när det gäller shopping. Go two modellen har ett främre stöd så vagnen kan stå ensam. Stödet kan fällas in så att vagnen tar liten plats vid förvaring hemma eller i bilen. De kraftiga hjulen ser till att vagnen körs stabilt även vid tunga bördor. Påsen på denna vagn har en kapacitet på 46 liter och är tillverkad av brandsäkert material. Det är fodrad med en innerpåse som är tvättbar. På baksidan finns en ficka med dragkedja för förvaring av t.ex. tidningar eller en väska. Fakta: Volym: 46 Liter. Höjd: 103 cm. Bredd: 48 cm. Djup uppfälld: 36 cm. Djup hopfälld: 21 cm. Vikt: 3,2 kg.
Shoppingvagn med två hjul i funktionell design. Denna vackra shoppingvagn gör livet enklare när det gäller shopping.   Den spanska tillverkaren, Playmarket har över 30 års erfarenhet att tillverka praktiska och pålitliga shoppingvagnar i smart design som gör livet enklare när det gäller shopping.   Go two modellen har ett främre stöd så vagnen kan stå ensam. Stödet kan fällas in så att vagnen tar liten plats vid förvaring hemma eller i bilen. De kraftiga hjulen ser till att vagnen körs stabilt även vid tunga bördor. Påsen på denna vagn har en kapacitet på 46 liter och är tillverkad av brandsäkert material. Det är fodrad med en innerpåse som är tvättbar. På baksidan finns en ficka med dragkedja för förvaring av t.ex. tidningar eller en väska.   Fakta: Volym: 46 Liter. Höjd: 103 cm. Bredd: 48 cm. Djup uppfälld: 36 cm. Djup hopfälld: 21 cm. Vikt: 3,2 kg.  
Shoppingvagn med två hjul i funktionell design. Denna vackra shoppingvagn gör livet enklare när det gäller shopping. Den spanska tillverkaren, Playmarket har över 30 års erfarenhet att tillverka praktiska och pålitliga shoppingvagnar i smart design som gör livet enklare när det gäller shopping. Go two modellen har ett främre stöd så vagnen kan stå ensam. Stödet kan fällas in så att vagnen tar liten plats vid förvaring hemma eller i bilen. De kraftiga hjulen ser till att vagnen körs stabilt även vid tunga bördor. Påsen på denna vagn har en kapacitet på 46 liter och är tillverkad av brandsäkert material. Det är fodrad med en innerpåse som är tvättbar. På baksidan finns en ficka med dragkedja för förvaring av t.ex. tidningar eller en väska. Fakta: Volym: 46 Liter. Höjd: 103 cm. Bredd: 48 cm. Djup uppfälld: 36 cm. Djup hopfälld: 21 cm. Vikt: 3,2 kg.
Gracos välkända bältesstol är nu nedsatt hos oss, inför julens resor. Du kan köpa den i butiken eller på vår hemsida. Normalt är vår fraktfri gräns 1000:- men Junior Maxi säljs fraktfritt. Använd koden Junior i webbutikens kassa. Färg: Svart. Junior Maxi har avtagbar och tvättbar klädsel. Ryggen kan tas bort vid behov: bältesskudden är godkänd för sig. Rekommenderas från 4 år, 15-36 kilo. Butiken: Fleminggatan 67. T Fridhemsplan. Bussarna 1. 3 och 4. Parkering utanför butiken. Om företaget Sakta Säkerhetsbutiken är Stockholms specialbutik med produkter för säkerhet för barn och äldre. Störst på barn i bil, hemsäkerhet, shoppingvagn, käppar, halkskydd och rollator. Experter på personlig skyddsutrustning sedan 40 år. Vi monterar och har service och reservdelar för allt inom vårt specialområde.