Till salu inom

"jula motionscykel säljes"

Solna
Idag

Köksbord (4 stolar + extra...

2 000 kr
Blocket.se
Aneby
Idag

Porträtt beställning

2 000 kr
Blocket.se
Skövde
Idag

Trekkrunner motionscykel

500 kr
Blocket.se
Umeå
Igår

Motionscyklar

3 000 kr
Blocket.se
Ängelholm
Igår

Matbord/ skrivbord/ arbetsbord

3 500 kr
Blocket.se
Laholm
7 dagar

Motionscykel

1 000 kr
Blocket.se
Ystad
Igår

Monark 828

7 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Sport och Fritid  ·  Stockholm

Motionscykel i absolut nyskick

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Jag säljer en motionscykel som köptes i januari 2010. Den är använd mindre än 10 gånger. Det var min mamma som fick ett ryck, skulle börja träna, köpte cykeln, använde den några få gånger, och sedan hamnade den i en garderob. Cykeln har ställbart motstånd, ställbar höjd på sadeln, och en display som visar hastighet, distans, tid samt hur många kalorier du gör av med. Du kommer säkerligen att behöva den efter jul.... Hämtas i Solna.
850 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Uppsala

Motionscykel CT 5.5

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Efter att ha släpat runt på motionscykeln sedan jul och använt den två gånger så känns det nu som att det är dags att lämna över den till nästa ägare! Finns en massa olika lägen man kan ställa in, den mäter puls och har olika program där den varierar motstånd efter olika scheman. Den gör allt en motionscykel ska! Nypris var 3200. All info om den finns här: http://www.intersport.se/Produkter/Utrustning/Fitness/Motionscyklar/Motionscykel-CT-51/ Den står monterad hos oss, men går lätt att plocka isär för transport.
1 200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hässleholm

Motionscykel 20670 LifeGear

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
Köpt på Jula, i princip oanvänd. Handbok medföljer. Ord.pris 1495 kr. Beskrivning från www.jula.se. "Stabil träningscykel med magnetiskt motstånd med motoriserad justering. Extra stor LCD-display som visar tid, hastighet, distans, kaloriförbränning och pulsläge. 12 st förprogrammerade träningslägen samt möjlighet till manuell programmering. Sadeln är justerbar både i djup- och höjdled. Pedaler med justerbara spännen. Inbyggda transporthjul och gummifötter. Maxvikt: 110 kg. Vikt: 24 kg. L1,06xB0,47xH1,3 m"
700 kr
Blocket.se
Friskvård och hälsa  ·  Västerbottens län

Motionscykel

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Vi har en motionscykel som nästan aldrig använts och som vi nu säljer. Det är ingen märkvärdig cykel. Köptes ny för ca 3 år sedan för runt 2000kr. Funkar bra för vanlig hemmaträning. Den har en manuell vred för motståndet och display där puls och cyklad sträcka visas. Låter den intressant, nu efter jul när kilorna kanske smygit sig på? Då är du välkommen att höra av dig! Cykeln finns på Sörböle.
800 kr
Blocket.se

Extreme fit xp 539

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
För mycket jul mat? Här har du kittet för nyårs löftet. Prisvärd motionscykel med förprogrammerade banprofiler och automatiskt reglerat motstånd beroende på vilken bana du valt. Magnetbromsat svänghjul på hela 9 kg gör cykeln tyst samt tillräckligt med motstånd för de flesta användarna. Många inställningsmöjligheter på sadel och styre ger en optimal körställning. Teknisk data: * Svänhjulsvikt 9kg * Automatisk motståndsreglering via dator * Svänhjulsvikt 9kg * Dator med 12 funktioner * Max personvikt 120kg Använd 15min. Ny pris 3700kr. Säljes för 2000kr. Casall ställbar Situp bänk. Nypris 1500kr. säljes för 800kr.
800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj