Quantcast
Till salu inom: ”

jula motionscykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer en motionscykel som köptes i januari 2010. Den är använd mindre än 10 gånger. Det var min mamma som fick ett ryck, skulle börja träna, köpte cykeln, använde den några få gånger, och sedan hamnade den i en garderob. Cykeln har ställbart motstånd, ställbar höjd på sadeln, och en display som visar hastighet, distans, tid samt hur många kalorier du gör av med. Du kommer säkerligen att behöva den efter jul.... Hämtas i Solna.
Efter att ha släpat runt på motionscykeln sedan jul och använt den två gånger så känns det nu som att det är dags att lämna över den till nästa ägare! Finns en massa olika lägen man kan ställa in, den mäter puls och har olika program där den varierar motstånd efter olika scheman. Den gör allt en motionscykel ska! Nypris var 3200. All info om den finns här: http://www.intersport.se/Produkter/Utrustning/Fitness/Motionscyklar/Motionscykel-CT-51/ Den står monterad hos oss, men går lätt att plocka isär för transport.
Köpt på Jula, i princip oanvänd. Handbok medföljer. Ord.pris 1495 kr. Beskrivning från www.jula.se. "Stabil träningscykel med magnetiskt motstånd med motoriserad justering. Extra stor LCD-display som visar tid, hastighet, distans, kaloriförbränning och pulsläge. 12 st förprogrammerade träningslägen samt möjlighet till manuell programmering. Sadeln är justerbar både i djup- och höjdled. Pedaler med justerbara spännen. Inbyggda transporthjul och gummifötter. Maxvikt: 110 kg. Vikt: 24 kg. L1,06xB0,47xH1,3 m"
Vi har en motionscykel som nästan aldrig använts och som vi nu säljer. Det är ingen märkvärdig cykel. Köptes ny för ca 3 år sedan för runt 2000kr. Funkar bra för vanlig hemmaträning. Den har en manuell vred för motståndet och display där puls och cyklad sträcka visas. Låter den intressant, nu efter jul när kilorna kanske smygit sig på? Då är du välkommen att höra av dig! Cykeln finns på Sörböle.