Quantcast
Till salu inom: ”

duschkabin emmaboda securit säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi är en småbarnsfamilj med två barn som söker ett hus alt mindre gård i Emmaboda med omnejd. Gärna ett par km utanför samhället. Vi kan även vara intresserade av ytterområdena, beroende lite på hus och läge. Önskemål är en stor tomt, gärna möjlighet till mindre hästhållning, dock inget måste. Huset bör ha minst 5 rum, och vara minst ca 150 kvm stort, alt mindre hus med möjlighet att bygga ut. Kan övertas med kort varsel. E-maila förslag eller ring, alla förslag är välkomna...
Delvis renoverad villa med stor tomt centralt i Broakulla. Vill du bosätta dig i ett trevligt småländskt samhälle med gångavstånd till affär, bensinmack, skola och förskola, så är Broakulla ett riktigt bra alternativ. Broakulla ligger c:a 8 km norr om Emmaboda och mitt emellan Kalmar och Växjö. Villan är rymlig och har en stor och öppen planlösning med nytt kök och nytt badrum. Rumsbeskrivning: Källaren består av; garage, pannrum, ett mindre förråd, torkrum samt tvättstuga med dusch. Plan 1 Entré, stort vardagsrum med en ny kamininsats i den öppna spisen och utgång till en större balkong, stort kök, toalett samt ett sovrum. Plan 2 Nyrenoverat badrum samt två större sovrum varav det ena har balkong. Dessutom finns fyra större klädkammare på övervåningen samt en mindre läshörna. Uppvärmning: Vattenburen värme, nyligen installerad panna med möjlighet att välja mellan pellets eller el. Dessutom en nyinstallerad varmvattenberedare om man inte vill köra med pannan sommartid.
Rökfärgade glasväggar från en fd duschkabin. Köpte dom begagnat på Blocket för ett kommande specialbygge, men storleken passar inte. Eftersom det är härdat glas kan man inte skära i dom. "Securit är ett termiskt härdat glas, som värmts upp till cirka 650 grader och därefter hastigt kylts ner. Glaset blir på detta sätt mer än 5 gånger starkare än vanligt glas. " Det går att läsa mer om glasen på Emmaboda Glas hemsida: http://www.emmaboda.sggs.com/emmaboda/vara%20glas/enkelglas%20och%20designglas/skydd-och_sakerhetsglas/sgg_securit.asp Storleken på glasen är 48,0x180,5 cm (ett glas) samt 49,0x182,0 cm (två glas). Det mindre glaset har ett handtag, se bild, samt två hål i övre hörnen för montering av någon form av glidskena. Glasen är 6mm tjocka. Det finns gummi-lister till glasen. Paketpris 600 sek.
Duschkabin, Tonat glas och rostfritt