Quantcast
Till salu inom: ”

dux dynor pernilla säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Fåtölj

Malmö
Ute Möbler

Falkenberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi säljer nu vår Pernilla fåtölj av Bruno Mattson by Dux. Den har några år på nacken, därför finns visst slitage. Dynan har vid ett tillfälle varit tapetserad i annat tyg, som vi valde att ta bort för att istället ha originalet. Vi har klätt den med fin pläd. Kvaliteten och sittkomforten går inte att ta miste på, och skulle det önskas så är det lätt att lossa dynan och lämna in till tapetserare för att få det tyget man önskar. Denna fåtölj kostar idag kring 20 000kr att köpa, vi säljer den för 3000kr pga slitaget. Jag svarar snabbast på sms och mail.
Bruno Mathsson 1907-1988. Pernilla fåtölj, bok ram, dynor klädda i gräddevit läder. Designad 1969. Producerad av Dux modell 69 Stolen är i fint skick. Bruks skick. Om företaget Titta in på våran butik för att se mer av vårt utbud. Visning sker i vårt showroom. Leverans kan göras inom Stockholms området till en avgift på 200:-( gäller fram till porten). Längre avstånd enl. överenskommelse. Betalning görs till bank-giro, kontant eller direktöverföring. Företaget är godkänd för F-skatt Välkomna att kontakta oss om ni har frågor.
Säljer min Dux Pernilla med helt ny svart skinnklädsel. Nypris är ca 40.000 kr. Stomme i formböjd bok, skinnklädda dynor och armlän.
Dux Pernilla i bok med naturfärgat läder, renoveringsbehov (ett hål i dynan)