Quantcast
Till salu inom: ”

dvd hylla säljes

Tidigare annonser till salu

Nu har man rensat ut DVD samlingen och tänkte sälja det som inte fick vara kvar. Samtliga filmer + boxar är orginal och är i bra skick (vissa är fortfarande inplastade). De flesta är bara sedda en gång och sedan stått på hyllan. Se bild för utbud och fullständig lista finns att få mailad. Ev. frågor är det bara att höra av sig. Köparen står för ev. frakt fast lättast är nog att hämta de.
Denna tv-bänk har plats för både förstärkare, dvd och eventuell box. Även VHS-spelare har vi fått plats med. Den passar både för vanlig tv och platt-tv. Baktill finns uttag för att kunna dra kablar så de döljs. Den är snyggt silverfärgad, med två hyllor av glas. Säljes p.g.a platsbrist. Bredd: 101 cm Höjd: 48 cm Djup: 57 cm Inre bredd 86 cm Hyllornas djup: 46 cm Kan nås på telefon mellan klockan 13.00 - 19.00
Överlåter en Kardex Letriver. Kardex Lektriever är ett automatiserat förvaringssystem för medier som kan rymma tusentals dokument, videor, CD, DVD eller många andra olika typer av media. Allmänt är systemet känt som en vertikal karusell, med hyllor som roterar, ett paternoster system, som för den sökta hyllan till operatören i en höjd som är lätt att använda. Den är 186 cm bred, 225 hög cm och 94 cm djup + en hylla med 31 cm djup. Köparen får själv bekosta demontering och transport.
Säljes en riktigt fin mediamöbel med tillhörande 2 st skåp + en hylla i mitten. i Nyskick. Hyllor finns att ha i skåpen. Även hyllor i möbeln är med. 4 st lådor med gott om utrymme i. Hål i bakkant av möbeln för att få in kablage. Skåpen + hyllan i mitten har aldrig suttit fast på nedre delen, aldrig använts. Passar jättebra om man har mycket utrustning, såsom stor TV, digitalboxar, dvd, blu-ray m.m. Möbeln är 210 cm bred och 60 cm i djup. Nypriset var ca 8400:-. Ser ut som ny. Säljes på grund av platsbrist. Prutat och klart.
Unika/udda stolar säljes till en billig peng. 50:-/st Malm Byrå ekfaner: B 80 cm, H 100 cm, D 48 cm. 300:- Tvbänk i björkfaner: D 50cm, H 40cm, B 150cm. 150:- LACK Bord i björkfaner: D 55cm, H 45cm, B 55cm. 50:- Benno DVD hylla i björkfaner: D 17cm, H 212cm B 19cm. 100:- Golv Lampa: 100:- Hör gärna av Er om ni vill vet något mer.