Quantcast
Till salu inom: ”

ikea lerberg cd dvd hylla 3 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Stolar

Varberg
Hallmöbel

Trollhättan
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer mina CD / DVD hyllor Lerberg från IKEA. De kan användas både för DVD (vertikalt) eller CD (horisontellt, som på bilden). Hyllorna är gröna och säljs inte längre på IKEA. Jag säljer dem för 40 kronor styck eller 3 för 100 kr. På bilden sitter 16 hyllor på väggen. Jag har fler hyllor om du behöver De är i bra skick. Kan avhämtas i Malmö eller i Helsingborg. Storlek: Bredd: 87 cm Djup: 10 cm Höjd: 16 cm Annonsen ligger kvar så länge jag har hyllor kvar.
Säljer 3 st Ikea Benno cd/dvd hyllor varav en är i silver och två är svarta. Varje hylla rymmer 180 cd eller 88 dvd-skivor. Bredd 20 cm Djup 17 cm Höjd 202 cm Hyllorna finns i Hässleholm och säljs monterade tillsammans, ej styckvis. Prutning undanbedes och så länge du kan läsa denna annons finns hyllorna kvar. Ordinarie pris 249:- styck. Bilden är tagen med en mobil, därav den dåliga kvalitén. Välkommen att se hyllorna i verklighet :)
Hej, vi säljer nu en helt fräsch hylla i serien Bestå, svartbrun. Den hör till det grundare sortimentet, och är jättebra för att visa upp fina saker som vaser etc, eller till DVD/pocketböcker. Den påminner starkt om Billyseriens Benno, men är lite bredare och några cm lägre. Storlek Bredd: 30 cm Djup: 20 cm Höjd: 192 cm Den har tydligen nyligen utgått ur sortimentet, men se bilden (vasen ingår ej) och här är en länk till IKEA för en liknande men lite bredare och lägre Bestå hylla: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/70221654/#/90221648 Pris: 150 Mvh, Eva
Säljer två st IKEA Gnedby DVD och CD hylla som jag inte behöver längre. Båda är i fint skick och har alla pluppar och hyllor kvar. Går att sätta hyllplanen så de passar för både CD-skivor och DVD. Färgen är mörkbrun / svart. Originalpris på IKEA 299 kr st Mitt pris 200 kr för båda. Swish eller kontanter blir fint. Mer info på IKEAs hemsida: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/90277145/#/50277147
Säljer nu våra 3 DVD hyllor av märket Gnedby från Ikea. Svartbrun är färgen. Hyllorna går själv att justera utifrån behov. Passar utmärkt för både cd-skivor och dvd-skivor men kan tänka mig förvaring för annat också. Bredd: 20 cm  Höjd: 202 cm Använda men i gott skick. Säljes pga att vi ej har användning för de nu efter flytt. Jag tänker mig 300:- för alla tre.