Quantcast
Till salu inom: ”

dynor till köksstolar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ute Möbler

Falkenberg

Tidigare annonser till salu

Köksbord i björk 105x180 cm samt 11 köksstolar i björk med metallben. Köksbordet är i dagsläget mycket rangligt och bordsskivan är i bruksskick, och bortskänkes därför till den som köper 6 stolar. Dynor på bilden finns till några av stolarna men inte alla. Stolar 50 kr styck eller 500 kr för alla. Vårt kontor ska vara tömt före midsommar. Vill du se alla våra inventarier till försäljning, gå in på www.mittsverigeturism.se.
Bra pris vid snabb affär. Måste bort pga flytt Köksstolarna är från Marocko (köpta på SPITI), handgjorda och i linoljebehandlat järn. De är i tre olika designer (se bilden), två av varje sort, helt unika stolar som du garanterat inte hittar någon annanstans i mycket hög kvalitet. Varje köksstol har bredd: 42 cm, sitthöjd: 45 cm. De turkosa dynorna går enkelt att ta av för att tvätta eller byta tyg om man önskar, de sitter fast med kardborreband. Pris: 2800 kr.
Säljer vår mycket användbara matgrupp i björk pga renovering hemma och det ryms inte längre. Passar såväl till den lilla vardagsmiddagen som till den större middagsbjudningen. Dra ut den smarta inläggsskivan som förvaras i (!) bordet och ni får plats med många matgäster! I sin runda form = 137 cm Uttdraget, oval form = 177 cm Bordet i bruksskick är tungt och rejält. 6 Stolar, ytskiktsslitna, dynorna går att klä om. Bordet är nedmonterat för enkel transport.
4 köksstolar för 195 kr styck. Denna vara finns för närvarande i vårt lager men kan kostnadsfritt köras till vår butik i Hammarby Sjöstad eller om man hämtar själv direkt ifrån vårt lager så är det 10% på utsatt pris. Se även fler möbler på vår hemsida: www.refurn.se Skick: Bra skick. Dynorna är hela men behöver tvättas. Mått: Bredd 42 cm djup 42 cm sitthöjd 45 cm höjd 92 cm Uppge artikelnummer 13638.
Bra köksbord som är inte är "smäck" utan är tillverkat i Dalarna för mer än 30 år sedan. Massiv furu och mycket stabilt! Håller 30 år till! 140 cm långt + extra skiva 50 cm. 75 cm brett. 74 cm högt. 4 köksstolar med nya dynor ( 1,5 mån gamla, kostade 200 kr ) Stolarna är ej handgjorda i Dalarna, men är i massiv furu. Sköna att sitta på.