Quantcast
Till salu inom: ”

ektorp hörnsoffa säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu ska vi sälja vår Ektorp hörnsoffa pga. att det inte finns plats för den. Den är inköpt augusti-2010. Vi köpte den vita klädseln först till sedan kompliterad vi med en svart. Vita klädseln heter : Bleking vit och den svarta heter: Ideom Svart Soffan är hel och ren. Mycket skön att sitta i. Lätta att byta klädsel på. ¨Båda Klädseln på soffan är avtag bar och kan tvättas på 60 grader. Ring för mer info. En pris värd soffa. kostade ny 11000kr. Pris 7000kr. Så länge annonsen är kvar är soffan kvar. Lägger ut bild på båda färgerna.
Härlig hörnsoffa med skön kryp-upp-i-känsla med plats för många. Säljes på grund av flytt. Inkluderar extra klädsel med mörkbeige rutmönster. Grundfunktioner - Lätt att hålla ren, avtagbar klädsel som kan kemtvättas. - Vändbara ryggplymåer av polyesterfiber ger ett mjukt stöd för ryggen och två sidor att slita på. Storlek Min. bredd: 243 cm Max. bredd: 243 cm Djup: 88 cm Höjd: 88 cm Sitsdjup: 54 cm Sitshöjd: 45 cm Finns i Älta. Priset kan diskuteras vid snabb affär och soffan måste då hämtas senast söndag kväll, 26 juni 2011.
Ektorp hörnsoffa. Har haft katt så den är inget för allergiker! Ena kudden i sitsen är av men inget man märker när man har den i fodralet och man kan ju skära ut en ny. Jag ska flytta och behöver ej ha med soffan så jag slumpar iväg den istället så får den som köper soffan renovera den. Därav det billiga priset! Om den hämtas innan vecka: 46 så säljer jag den för 800 kr. Köparen står för hämtning. Jag har ingen möjlighet att frakta den. Mvh. Linda