Quantcast
Till salu inom: ”

klädsel till ektorp bäddsoffa säljes

Ektorp bäddsoffa

Västra Götalands län

Tidigare annonser till salu

IKEA Ektorp bäddsoffa 2,5 sits säljes.Bredd: 200 cm, Djup: 100 cm. Två personer kan sova i bäddsoffan med gott utrymme. Klädseln är avtagbar och tvättbar. Vill du byta klädsel kan du enkelt köpa det på IKEA eller via hemsidan savemysofa.com som säljer skräddarsydda klädslar som passar perfekt till IKEA:s mest populära soffor och fåtöljer. (ok-snott text från en aningen dyrare soffa på Blocket. Men allt stämmer helt till 100%). Bjussar på kopp kaffe o bärhjälp till släpkärran.
Säljer nu vår bäddsoffa med fotpall, den är sparsamt använd. Soffan har en dold förvaring i ryggstödet, som man kan lägga ner sängkläder i. Som ny kostar den 7995:- Fotpallen kostar 995:- Gröna klädselen kostar 3195:- Totalt värde i dagsläget kostar 12185:- Säljes komplet 6000:- Storlek Bredd: 221 cm Djup: 103 cm Höjd: 96 cm Sitsdjup: 57 cm Sitshöjd: 52 cm Bäddbredd: 160 cm Bäddlängd: 198 cm Lånad majl. ring gärna.
En fin Ektorp 2,5-sits bäddsoffa säljes. Klädseln, som är Idemo röd, är avtagbar och tvättas enkelt. En mindre söm nertill i klädseln har gått sönder men lagas lätt och är inte synlig. Mått B205cm, D93cm, H85cm(obs ca). Soffan säljs pga flytt. Om soffan hämtas innan 16/3-13 så kan priset diskuteras, dock inte till mindre än 1500kr. Inköpspriset var 8999-. Hiss finns i mitt hus. Kontakta mig via mail, så länge annonsen finns kvar så finns soffan kvar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 sits bäddsoffa i fint skick. Sparsamt använd. Beige avtagbar klädsel och dun i plymåerna. Dvs den äldre bättre varianten som inte blir så stum och deformerad. Detta är en liten pärla men passar inte i hemmet längre. 2800 sek prutat och klart! Finns att hämta i centrala helsingborg OBS! Bilden är lånad men skicket är jättefint! Katt finns i hemmet för de som är allergiker att veta! Han har dock inte legat så mycket just där... Samtal går före mail och först till kvarn gäller!
Bekväm soffa till bra pris! Avtagbar klädsel som kan tvättas i 60 grader. (Den är just nu nytvättad.) Säljes på grund av att vi behöver en bäddsoffa, men annars hade vi tänkt bleka eller färga klädseln, då den är använd och det finns rödvinsfläckar på ena kudden, men den är nu vänd med fläckarna nedåt. Bredd: 218 cm Djup: 88 cm Höjd: 88 cm Sitsdjup: 49 cm Sitshöjd: 45 cm Hämtas i Enskededalen. Kontakt genom mail!