Allt till salu inom "elbil barn 2sits hummer ny"

Sortering:
Lerum
Idag

iPhone 12 i nyskick.

4 200 kr
Blocket.se
Jönköping
Idag

Maxi Cosi

700 kr
Blocket.se
Järfälla
Idag

Sängmobil

250 kr
Blocket.se
Öckerö
Idag

Nidelv 28 VP KAD42

465 000 kr
Blocket.se
Gävle
Idag

Cybex aton 5 inkl. Bas

1 500 kr
Blocket.se
Varberg
Idag

Våningssäng i bra skick.

1 200 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Leksaker  ·  Halmstad

Elbil Hummer för barn

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hummer elbil,2växlad + back. 2sits. Behöver nytt batteri sedan full fart igen. Pris 1300:- Ring vid intresse
0 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Båstad

Hummer elbil

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
har en praktiskt taget helt ny svart, 2 sitsig hummer elbil till barn upp till 6 år. smsa vid intresse och om du vill ha foto på den :) pris kan diskuteras men inga skambud tack!
2 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Jönköping

Elbil till barn - 2 sits - Hummer - Som ny

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hej! Vi säljer våran elbil "Hummer" pg a platsbrist. Vi har haft den sedan förra sommaren och ungarna har älskat den, men tyvärr känns det lite jobbigt (sedan våran flytt) att bära den in och ut tack vare att vi bor i lägenhet med en lite för liten ytterdörr... Elbilen är i perfekt skick förutom två stycken "hakar" som satt på motorhuven, de har gått sönder och fallit bort. Att hakarna har fallit bort gör dock ingen skillnad på elbilen och dess funktion och kvalitét! Det är precis som innan och det har inte spelat någon roll att de har gått sönder. Fakta om elbilen: Lämplig ålder: 3-8 år. (Våran dåvarande 2-åring lärde sig dock köra bilen mycket snabbt och fattade tekniken efter bara 2-3 gångers körande/lek, så det går att låta barnen köra den mycket tidigare om man har god översikt). Hastighet: 4-7km/timmen beroende på vilken hastighet man kör med. Det finns 2 hastigheter, en "normal" och en "snabb". Det finns även back. Allt detta styrs med hjälp utav en "växelspak" och barnen förstås snabbt tekniken. Fram och bakhjuldsdriven. Strålkastarbelysning när man kör, finns även en "Tuta" som barnen är väldigt förtjusta i. Säkerhetbälte till båda sitsarna finns. Batteri 12V 10A. Laddningstid: 6-12 timmar, ger cirka 2-3 timmars körning. Adapter för laddning. Rekommenderad vikt cirka 45 kg max. Storlek på elbilen: 137x81x84 cm. Nypris på denna elbilen var 2900:- men vi säljer den för 1700:-. Prutande och skambud undanbedes vänligt. Oseriösa köpare göre sig icke besvär. Väldigt uppskattad leksak hos hela familjen och det känns verkligen synd att behöva sälja den, men tyvärr har vi inte plats.
1 700 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Jönköping

Elbil till barn - 2 sits - Hummer - Som ny

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Idag
Hej! Vi säljer våran elbil "Hummer" pg a platsbrist. Vi har haft den sedan förra sommaren och ungarna har älskat den, men tyvärr känns det lite jobbigt (sedan våran flytt) att bära den in och ut tack vare att vi bor i lägenhet med en lite för liten ytterdörr... Elbilen är i perfekt skick förutom en "hasp" som satt på motorhuven, de har gått sönder och fallit bort. Att den har fallit bort gör dock ingen skillnad på elbilen och dess funktion och kvalitét! Det är precis som innan och det har inte spelat någon roll att den har gått sönder - dessutom finns det ju en hasp kvar som håller fast huven! Fakta om elbilen: Lämplig ålder: 3-8 år. (Våran dåvarande 2-åring lärde sig dock köra bilen mycket snabbt och fattade tekniken efter bara 2-3 gångers körande/lek, så det går att låta barnen köra den mycket tidigare om man har god översikt). Hastighet: 4-7km/timmen beroende på vilken hastighet man kör med. Det finns 2 hastigheter, en "normal" och en "snabb". Det finns även back. Allt detta styrs med hjälp utav en "växelspak" och barnen förstås snabbt tekniken. Fram och bakhjuldsdriven. Strålkastarbelysning när man kör, finns även en "Tuta" som barnen är väldigt förtjusta i. Säkerhetbälte till båda sitsarna finns. Batteri 12V 10A. Laddningstid: 6-12 timmar, ger cirka 2-3 timmars körning. Adapter för laddning. Rekommenderad vikt cirka 45 kg max. Storlek på elbilen: 137x81x84 cm. Nypris på denna elbilen var 3495:- men vi säljer den för 2000:-. Prutande och skambud undanbedes vänligt. Oseriösa köpare göre sig icke besvär. Väldigt uppskattad leksak hos hela familjen och det känns verkligen synd att behöva sälja den, men tyvärr har vi inte plats. Den kan köras året runt, så länge det inte mycket snö utomhus! Pris: 2000 kronor Pris: 2000 kronor
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj