Quantcast
Till salu inom: ”

eldningstunna tunna oljefat lock säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Brudkista.

Falun
Diskmaskin

Falkenberg
Byxor

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Eldningstunnor, oljefat Med Lock!! Och som finns i olika färger. Helt rena inuti! Har bara varit juice/vin i säck förut! Varje Eldningstunna Tunna har ett stort LOCK som passar varje tunna som hindrar tunnan att rosta upp i förtid!! Det gör också att du kan kväva elden om det skulle brinna för mycket. Och du kan ha TUNNORNA i MÅNGA ÅR eftersom LOCKET hindrar REGN och RUSK att komma ner i TUNNAN. OBS, OBS!! PRISET: ÄR NU.......250 KR / ST med hål. Utan hål, 200 KR / ST Finns och hämtas i Sorunda Tel: Anita 070 3434 275, 070 5924783 Transport mot avgift !! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Lämplig vedbur att förvara ved i och ger snabbare torktid. Rymmer 1,2 kubik. Finns med träpall alternativt stålpall och plastpall. Lätta att transportera, stapelbara upp till 4 på höjden. Lägg en plåt över och vedboden är klar. Mått: L 120 cm. B 100 cm. H 115 cm. OBS !!!! VED ingår ej !!!! Finns också Flyttunnor Plasttunnor i olika storlekar 120 liter och 208 liter. Pris 200 kr -250 kr. ELDNINGSTUNNOR / PRIS: 250 KR. MED STORA LOCK OCH HÅLEN ÄR GJORDA!!!!! Tunnorna är helt klara för att börja elda i.... Även Plasttunnor, flyttunnor, oljefat och IBC tankar etcetera. Transport kan ordnas mot avgift! Mvh Bernt / 070 5924783.
Perfekt 200 liters tunna att ha i trädgården och elda i året runt då tunnan ger en effektiv förbränning. Eldningstunnan har 3st lufthål i sidan nere vid botten på tunnan. Oljefatet är ren och fin och har inga vassa kanter som sticker ut. Har även hela oljefat utan hål om man t.ex. vill göra en grilltunna till grillfesten. Mått på tunnan höjd ca 90cm bredd/diameter ca60 cm så den går in i de flesta bilar. Pris på tunnan är 200:- med eller utan hål. Du kan få med det bort skurna locket om så önskas. Finns att hämta i Tullinge. Transport kan ordnas mot en mindre avgift.
Eldningstunna med lock i helt skick, se foto! Pris: 130:-. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
oljefat, eldningsfat, regnvatten tunna, eldningstunna med lock. 100% rena, har varit livsmedel i tunnorna