Quantcast
Till salu inom: ”

eldningstunna säljes

Tidigare annonser till salu

Hej, Önskar ni en gammal oljetunna att elda i är det bara och komma och hämta. De är inte öppna så fixa och trixa med locket får den som är händig göra själv :) därför de skänkes bort. Finns på Värmdö, Ingarö nära Återvall Har ca 25 stycken Kommer inte har möjlighet att svarar i mobilen, vänligen sms:a eller mailar så hör jag av mig efter jobbet imorgon ca kl 14 VÄLKOMMEN!
Trädgårdsdekorationer: Nu kan du som är Shabby chickfixare göra ett riktigt klipp! Säljer en gammal rostig mjölkkanna en annan kanna och tre härligt avskavda gamla fönster. 1000 kr för allt sammans eller lämna ett bud. Jag kan också tänka mig att sälja enstaka. Vi har också en helt rostig eldningstunna som ni kan få om ni vill, den som köper något då. Mjölkkannan har rostat hål på ett ställe (vackert) och går ej att öppna om man inte tilltar våld förstås.
Bra skick på alla. Ha dem till förvaring av foder, till regnvatten eller förvaring av vätska etc. Eller som eldningstunna. Pris 200 kr/st Vid köp av flera så kan transport ordnas till självkostnadspris om så önskas. Finns straxt söder om Linköping. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bra skick på alla. Ha dem till förvaring av foder, till regnvatten eller förvaring av vätska etc. Eller som gjutform för plintar. Eller som eldningstunna. Finns även några stycken hela fat, med de två smålocken för fatpump eller fatkran, om Du föredrar det. Pris 200 kr/st Vid köp av flera så kan transport ordnas till självkostnadspris om så önskas. Finns straxt söder om Linköping.
Eldningstunna