Quantcast
Till salu inom: ”

electrolux assistent passertillsats säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Spis  55cm

Falkenberg
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag köpte köttkvarn och passertillsats till min Ankarsrum Assistent men de har tyvärr bara blivit liggande (helt oanvända!). Jag hoppas att de kan komma till användning hemma hos någon som är mer huslig än jag :) Ankarsrum köttkvarn och passertillsats kan användas tillsammans med både Ankarsrum och Electrolux Assistent. Jag tror att det var för 5-6 år sedan som Ankarsrum tog över assistentproduktionen från Electrolux. Jag köpte paketet, tror de kallar det "Höstpaketet", för 1700 kr hos Bagaren och Kocken men säljer den nu för 1000kr! Hör gärna av dig om du har några frågor!
Äldre Electrolux hushållsassistent i fint skick. Fungerar fortfarande lika bra som den gjorde när den lämnade fabriken. Alla tillbehör som kan tänkas behövas i köket medföljer som tillexempel köttkvarn, passertillsats, rivjärn, mixer med mera. Gustaf
En äldre electrolux hushållsassistent säljes.Den fungerar utmärkt, tillbehör för att mala köttfärs, mandelkvan, korvhorn och passertillsats för mos medföljer! Timer, steglös hastighet 400 W. Kan skickas.
Electrolux assistent nr 8 i bra skick. Maskinen fungerar felfritt och det är en riktig arbetshäst. Flera tillbehör enligt bild, bland annat; köttkvarn, korvhorn, passertillsats och mixer! Jag köpte själv maskinen i höstas men har bara använt den själv en gång då jag fick ärva en äldre maskin. Jag gav 1500kr för den, så 1300kr vill jag ha för den Manual medföljer Endast avhämtning i centrala lund
Electrolux Assistant N 24 (600W) Komplett assistent med tillbehör, se bild. Degkrok, dubbelvisp, citruspress, mixer, köttkvarn med tillbehör, passertillsats, rivtillsats, pastatillsats, spritstillsats och grönsaksskärare.