Quantcast
Till salu inom: ”

elsvets säljes

Elsvetsar
F
Avesta
Elsvets

Gullspång
Elsvets

Uppsala
Elsvets

Eskilstuna

Tidigare annonser till salu

En 300 A industrisvets. Nistertal GL30, 300 A. Nu sitter det en 16 A kontakt på för jag har använt den hemma i garaget, klarar då ca 150 A. Byt till 32 om du vill utnyttja den fullt ut. Detta är ingen svetstransformator utan en riktig likriktare, +/-. Säljes på grund att den tar för mycket plats, väger 270 kg. Fräscha långa svetskablar med bra handtag och kraftig jordklämma. Kabel handtag ca 8 m, jord något kortare. Tysk kvalitet, Svetsar som en dröm, mjukt och fint! Skillnad på transformator och likriktare: http://www.tenico.nu/tips15.htm Hämtas!
Flera olika verktyg säljes! Billigt!! Pris på två, ge bud på resten! NY Elsvets 500 kr Bultpistol 500 kr Sticksågar Cirkelsåg Fasta nycklar Momentdragare Borrmaskin Vinkelslip Hylssats med tillbehör Skiftnycklar mm Svarar INTE på mail (den är lånad) Gun 044-42922 0703-253547 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 st Slangrullar säljes på uppdrag utav ett av Sveriges största byggföretag. 1 st för gas 2 st för Elsvets Detta objekt säljs på uppdrag av ett av Sveriges största byggföretag. Klaravik är nätauktionen som anlitas av Sveriges största företag och kommuner, betalningarna hanteras av PayEx. Nu har du möjligheten att fynda proffsmaskiner till en bråkdel av nypriset på www.klaravik.se. Auktionens slutdatum: 12 sep Priset är auktionens ledande bud vid annonstillfället : 4 sep slang rullar
1st Ritmo Elektra 400 för svetsning av elmuffar. Skrapverktygssats finns ej, endast apparaten. Går igång vid enklare test. Säljs på auktion hos Netauktion.se den 11 december. Om företaget Netauktion.se är en auktionssida på nätet som säljer allt möjligt och omöjligt. Varje vecka finns nya auktioner fulla med möjligheter till en bra affär.

... eller prova att söka på elsvets esab bantam tbh 140