Quantcast
Till salu inom: ”

elvis tallrik säljes

Rörstrand

Umeå

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

ELVIS TALLRIKAR

Västra Götalands län
Ring Elvis

Skara
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min kompletta samling av 12st tallrikar designade av konstnären Nate Giorgio. Tallrikarna är ca 22cm i diameter och är prydda med 22k guldkant. Samtliga tallrikar är i utmärkt skick och numrerade, äktighetsintyg medföljer till varje. Denna samling slutförde jag för ca 16-17 år sedan då priset var 300kr/st. Samlingsvärdet torde ligga betydligt högre när samlingen är komplett. Respektera att denna samling nu slumpas bort och att priset är smärtsamt lågt! Det medföljer även 12st fästen för upphängning på vägg.
har en Elvis tavla jag vill bli av med ni som är intreserade av denna ring omgåënde den är i vägen nu när jag håller på att göra om först till kvarn får köpa den ni som samlar på sådan fin tallrik eller tavla ring mig den måste bort ge mig ett bud men inte lägre men inget skambud priset går och diskutera detta kan vara en present som man kan ge bort till någon som samlar på sådana tallrikar
Hej. Jag söker en tallrik som heter The Superstar i Remembering Elvis collection. Den jag hade gick i golvet. Jag har hela serien för övrigt så jag skulle vara tacksam om någon ville sälja en sådan tallrik till mig. Hälsningar stefan.
6 st Elvis tallrikar från samma serie samt 1 st från en annan serie. Nyskick. Vita märken på tallrikar är reflexer från blixten på kameran.
Komplett samling Elvis tallrikar i serien In the footsteps of the king. Alla är i fint skick. Säljes helst komplett. Pris komplett samling: 1600:- Pris/st vid enstaka ex: 350:-