Quantcast
Till salu inom: ”

emmaljunga scooter begagnat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Iphone 7

Alingsås
El scooter

Landskrona
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Emmaljunga Scooter, Robust sittvagn med liggläge. Tyg i svart och silver. Begagnat skick men hel och funktionsduglig. Med förvaringsficka och varukorg undertill. Ställbart handtag. Pris 400kr Svart Paraplyvagn. Mkt fint skick. Blir väldigt liten ihopfälld. Pris 100kr Ståbäda med "Hakfäste" passar de flesta vagnar. Rejäla svängbara hjul. Pris 100kr Priserna gäller vid hämtning i Nora. Tycker du att det är för dyrt? Vänta isåfall med att höra av dig tills efter Midsommar, du kan det nämligen eventuellt finnas prutmån!
Underbar vagn efter den stora barnvagnen. Lätt att fälla ihop och lätt att köra. Rymlig för barnet. Säljer nu vår Emmaljunga Scooter som vi har haft på förskolan för vila utomhus (den har stått i inomhusförråd). Det ingår ett nytt regnskydd (gult) och en original Emmaljunga footsack. Vi har själva köpt vagnen begagnad nu under våren -11 och det är en-07. Vagnen är i bra begagnat skick. Välkommen att höra av dig!
Används från 6 månader upp. - tittfönster och bakficka i suffletten - polstrad 5-punkts sele - ställbart styre - justerbart ryggstöd OBS EJ fullt liggläge - kompakt och enkel att fälla ihop Har haft vagnen till o från dagis. Lite trasig där man fäller ihop vagnen men inget som påverkar funktionen eller syns. Bra begagnat skick! Pris: 850:- Finns även tillhörande åkpåse i samma färg som kan fås till paketpris. Lägg gärna ett bud men inga skambud Så länge annonsen finns kvar är vagnen/åkpåsen kvar. Fler bilder på vagn o åkpåse finns att maila
Säljer nu våran Emmaljunga Scooter, årmodell 2009. Begagnat skick. Funkar bra och är en väldigt bra vagn till vintern då snön kommer. Har tre lägen, Sitt- mellan- och ligg-läge. Fack med dragkedja på baksidan av sufletten. Tvättbar klädsel. Vagen kommer från Djur- och rök-fritt hem och klädsen är nytvättad. Mejla mig så får ni numret där om ni är intresserade. Har även fler bilder som kan skickas via mejl. Prutat och klart!
Emmaljunga scooter sittvagn. Svart med vita prickar. Passar både till en kille och tjej. Ovanligt färg. I fint begagnat skick men använd. Medföljer tillhörande röd sittdyna och svart/vitprickig åkpåse allt från Emmaljunga. Även regnskydd men detta är ej orginal. Denna vagnen är perfekt när barnet börjar bli lite äldre och klättrar i och ur vagnen själv. Den är låg, lätt att köra och även stora barn kan ligga bekvämt. Obs! Bilden är på en ny vagn.