Quantcast
Till salu inom: ”

emmaljunga scooter begagnat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Emmaljunga Scooter, Robust sittvagn med liggläge. Tyg i svart och silver. Begagnat skick men hel och funktionsduglig. Med förvaringsficka och varukorg undertill. Ställbart handtag. Pris 400kr Svart Paraplyvagn. Mkt fint skick. Blir väldigt liten ihopfälld. Pris 100kr Ståbäda med "Hakfäste" passar de flesta vagnar. Rejäla svängbara hjul. Pris 100kr Priserna gäller vid hämtning i Nora. Tycker du att det är för dyrt? Vänta isåfall med att höra av dig tills efter Midsommar, du kan det nämligen eventuellt finnas prutmån!
Underbar vagn efter den stora barnvagnen. Lätt att fälla ihop och lätt att köra. Rymlig för barnet. Säljer nu vår Emmaljunga Scooter som vi har haft på förskolan för vila utomhus (den har stått i inomhusförråd). Det ingår ett nytt regnskydd (gult) och en original Emmaljunga footsack. Vi har själva köpt vagnen begagnad nu under våren -11 och det är en-07. Vagnen är i bra begagnat skick. Välkommen att höra av dig!
Används från 6 månader upp. - tittfönster och bakficka i suffletten - polstrad 5-punkts sele - ställbart styre - justerbart ryggstöd OBS EJ fullt liggläge - kompakt och enkel att fälla ihop Har haft vagnen till o från dagis. Lite trasig där man fäller ihop vagnen men inget som påverkar funktionen eller syns. Bra begagnat skick! Pris: 850:- Finns även tillhörande åkpåse i samma färg som kan fås till paketpris. Lägg gärna ett bud men inga skambud Så länge annonsen finns kvar är vagnen/åkpåsen kvar. Fler bilder på vagn o åkpåse finns att maila