Quantcast
Till salu inom: ”

emmaljunga city cross nya hjul säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Emmaljunga City Cross sittvagn med City korg liggdel. Färg: Carbon. Sittdelen är vändbar och har ett 5-punktsbälte. Dessutom finns ett myggnät i suffletten och förvaringsfack. City korgen är en separat liggdel som fästs direkt på chassit istället för sittdelen. Vagnen blir då extremt lätt och behändig, med gott om plats för den lilla bebisen. När bebisen vuxit ur City korgen tar man av den och klickar istället fast sittdelen. Mycket praktiskt. Hjulen är punkteringssäkra och handtaget är justerbart i höjdled. I köpet ingår även ett parasoll och en varmfordrad vinteråkpåse av märket Teutonia. Ett komplett paket för den nya bebisen att växa i.
inkl citykorg värde 2195 kr sittvagn city cross värde 5200 kr vinteråkåse värde 895 kr skötväskavärde 659 kr ny exclusive fotsack värde 499 kr (prislappen sitter kvar) regnskydd inbyggt myggnät,sitsen är vändbar så man kan välja hur barnet ska sitta. hjulen är jättefina, allt tyg är i toppskick inte solblekt eller sliten alls. nypriset ligger på ca 9400 kr säljer den för 5000 kr passa på och fynda en vagn med nykänsla. endast telefonkontakt,svarar ej på mail
Vi säljer nu vår Emmaljunga City Cross som vi haft som andra vagn stått i bilen och därför sparsamt använd. Den är svart med vita detaljer Vändbar sittdel Liggdel, mjuklift av märket Baby Travel, kan användas som åkpåse.Fick tyvärr inte upp någon bild på denna, den är svart och som ny. Aldrig använd. Integrerat insektsnät i sufletten Regnskydd Punkteringsfria hjul Det är 2010 års modell inköpt på babyproffsen nypris 5500 kr. En lätt och smidig vagn.
säljer en superfin emmaljunga city cross speed blue 2009 det som medföljer är *sittvagn nypris 5200:- *qoudralift nypris 2195:-(görsd om till åkpåse,sittdyna mm *exclusive fotsack nypris 500:- *exclusive skötväska nypris 859:- *syskonsits nypris 780:- *babyskydd 0-13 kg nypris 1595:- *parasoll nypris 159:- *4 nya hjul 1.000:- regnskydd samt myggnät. liggdelen är från en smart duo-06 med ryggplatta och bärhandtag,jättefint skick.passar perfekt på chassit ca 12.500 kr i butik.(inkl hjulen nudå) vagnen är ej sliten eller solblekt nånstans,superfräsch. jag vill ha 5700 kr för alltihopa eller 4900 kr utan babyskydd och syskonsits mvh tessan
Emmaljunga City Cross som är i princíp som ny eller man kan jämföra den med en demovagn. Alla delarna förutom sittdelen är från 2012 och den är från 2010 Plasten på hjulen sitter på även plasten på madrassen i liggdelen är kvar. Sittdelen och ramen är använd men i jättefint skick. Färg: liggdel svart/titan Sittdel: p/b check regnskydd Har även en pro forest med marinblå liggdel!