Allt till salu inom "emmaljunga scooter happy pink"

Sortering:
Idag

Xiaomi Pro Scooter 25 km

2 000 kr
Blocket.se
Tyresö
Idag

Apple watch sportloop

500 kr
Blocket.se
Karlskrona
Igår

NIU NQi+ TESTVINNANDE EL-MOPED

37 995 kr
Blocket.se
Linköping
Idag

Elscooter

3 000 kr
Blocket.se
Rättvik
Idag

Eu moped fat badboy 1500w

10 000 kr
Blocket.se
Södertälje
Idag

Emmaljunga viking

600 kr
Blocket.se
Norrköping
Igår

Mi Electric Scooter 1S Nordic

2 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Eslöv

Emmaljunga Scooter 2.0 -11

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Säljer våran fina Emmaljunga Scooter i färgen Happy pink. Vagnen är en polar performance och det innebär att chassit är lackat i vit och rosa och att tyget är lite annorlunda med skinndetaljer. Vi har varit jättenöjda med vagnen men eftersom dottern vägrar att åka vagn så säljer vi den istället. Vagnen har fullt liggläge och går att användas från 6 månader. Det ingår aven ett emmaljunga regnskydd original. Vagnen är köpt på Babyringen i malmö i februari -11 och det finns både kvitto och garanti kvar. Mycket fint skick!
2 600 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Uppsala

Emmaljunga Scooter 2.0 m footsack

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Säljer en cerise rosa Emmaljunga Scooter 2.0 färgen tror jag heter Happy pink. Vagnen är från 2010. Medföljer gör följande original Emmaljunga tillbehör: Ett regnskydd, en footsack, en sittdyna med tilhörande footsack som fungerar som en tunnare åkpåse. Säljes för 2000kr eller bytes mot en vändbar sittvagn som passar med ståbräda tex Teutonia Mistral S, Fun, Emmaljunga Nitro, Ozone, Britax eller Brio Sing, Go mm.
2 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Rosa Urläcker Emmaljunga Scooter 2.0

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Vagnen är köpt 2012 och i jättefint skick, mycket sparsamt använd och väl omhändertagen. Färgen är Happy pink, Limited edition finns inte längre att få tag i. Vagnen har sitt, viloläge och liggläge. Fotstödet är även det justerbart och likaså handtaget. Inbyggd 5 punkts sele. Original regnskydd med reflexer i bag som fästs på chassit medföljer. Supersmidig, lätt vagn som blir liten ihopfälld. Säljes pga köp av syskonvagn. Maila mig så återkommer jag snarast :)
2 000 kr
Blocket.se

Superfin Emmaljunga Scooter Happy Pink

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Scooter i jättefint skick i den ovanliga färgen happy pink !!Underbar rosa färg med vitt skinn , Bra vagn som har viloläge bra sufflett , bra utrymme och liten som smidig fungerar i all typ av terräng och snö ! Vagnen är väl omhändetagen inga fel eller skador finns ej solblekt alltid förvarad inne djur och rökfritt hem 1500 pok om man hämtar / eller 1800 ink frakt
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj