Quantcast
Till salu inom: ”

emmaljunga scooter happy pink säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer våran fina Emmaljunga Scooter i färgen Happy pink. Vagnen är en polar performance och det innebär att chassit är lackat i vit och rosa och att tyget är lite annorlunda med skinndetaljer. Vi har varit jättenöjda med vagnen men eftersom dottern vägrar att åka vagn så säljer vi den istället. Vagnen har fullt liggläge och går att användas från 6 månader. Det ingår aven ett emmaljunga regnskydd original. Vagnen är köpt på Babyringen i malmö i februari -11 och det finns både kvitto och garanti kvar. Mycket fint skick!
Säljer en cerise rosa Emmaljunga Scooter 2.0 färgen tror jag heter Happy pink. Vagnen är från 2010. Medföljer gör följande original Emmaljunga tillbehör: Ett regnskydd, en footsack, en sittdyna med tilhörande footsack som fungerar som en tunnare åkpåse. Säljes för 2000kr eller bytes mot en vändbar sittvagn som passar med ståbräda tex Teutonia Mistral S, Fun, Emmaljunga Nitro, Ozone, Britax eller Brio Sing, Go mm.
Vagnen är köpt 2012 och i jättefint skick, mycket sparsamt använd och väl omhändertagen. Färgen är Happy pink, Limited edition finns inte längre att få tag i. Vagnen har sitt, viloläge och liggläge. Fotstödet är även det justerbart och likaså handtaget. Inbyggd 5 punkts sele. Original regnskydd med reflexer i bag som fästs på chassit medföljer. Supersmidig, lätt vagn som blir liten ihopfälld. Säljes pga köp av syskonvagn. Maila mig så återkommer jag snarast :)
Scooter i jättefint skick i den ovanliga färgen happy pink !!Underbar rosa färg med vitt skinn , Bra vagn som har viloläge bra sufflett , bra utrymme och liten som smidig fungerar i all typ av terräng och snö ! Vagnen är väl omhändetagen inga fel eller skador finns ej solblekt alltid förvarad inne djur och rökfritt hem 1500 pok om man hämtar / eller 1800 ink frakt