Quantcast
Till salu inom: ”

emmaljunga scooter happy pink säljes

Scholl

Borås

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer våran fina Emmaljunga Scooter i färgen Happy pink. Vagnen är en polar performance och det innebär att chassit är lackat i vit och rosa och att tyget är lite annorlunda med skinndetaljer. Vi har varit jättenöjda med vagnen men eftersom dottern vägrar att åka vagn så säljer vi den istället. Vagnen har fullt liggläge och går att användas från 6 månader. Det ingår aven ett emmaljunga regnskydd original. Vagnen är köpt på Babyringen i malmö i februari -11 och det finns både kvitto och garanti kvar. Mycket fint skick!
Scooter i jättefint skick i den ovanliga färgen happy pink !!Underbar rosa färg med vitt skinn , Bra vagn som har viloläge bra sufflett , bra utrymme och liten som smidig fungerar i all typ av terräng och snö ! Vagnen är väl omhändetagen inga fel eller skador finns ej solblekt alltid förvarad inne djur och rökfritt hem 1500 pok om man hämtar / eller 1800 ink frakt
Säljer våran fina Emmaljunga Scooter 2.0 med en underbar rosa klädsel samt vitt chassi. Bromsen är lite trög men det är nog bara att smörja den om man stör sig på den. Vagnen inkluderas med ett regnskydd. Finns att hämtas i Upplands Väsby alternativt kan skickas med blocketpaket mot frakt (264r). Kontakta gärna via mail eller sms då jag jobbar natt och sover på dagarna. Priset kan diskuteras vid rött köpare :).