Till salu inom

"engen soffa säljes"

Idag

Broste Copenhagen Wind 3-si...

8 500 kr
Blocket.se
Idag

Röd tresitssoffa

100 kr
Blocket.se
Danderyd
Idag

Soffa i superfint skick säljes

3 500 kr
Blocket.se
Karlstad
Idag

3-Sits soffa Mio Furninova

1 200 kr
Blocket.se
Alingsås
Idag

Liten nätt soffa i skinn fr...

1 800 kr
Blocket.se
Örebro
Idag

Tresitssoffa - Savoy - med...

8 000 kr
Blocket.se
Söderköping
6 dagar

50-talssoffa

500 kr
Blocket.se
Sigtuna
7 dagar

Soffa, 2 st 2,5 sits soffor...

3 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Kontor  ·  Söderhamn

Elegant soffa

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Edsbyn Design: Sture Eng & Dan Ihreborn. En e-pos i sportigt "cabrioletutförande". Öppnare, med lite högre sitthöjd och konstruerad för mer upprätt sittande än e-pos standard. En elegant bänksoffa, karmstol och pall för vänt- eller pausrummet. Bord e-cab, med egen karaktär,fungerar som hörnbord eller fristående soff- och gruppbord. Till e-cab möblerna passar givetvis också borden i e-pos serien. 3-sits. Tyg: Blå/Brun Nytt demoexemplar. Varubolaget öppnar i Söderhamn! Vi fortsätter att expandera och öppnar nu en utställning i Söderhamn. Butiksansvarig är Leif Östlin 070-543 75 75 Du hittar oss på Kungsgatan 30 Öppettider tills vidare: Onsdag - Fredag 09.00 - 16.00
6 995 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Stockholm

Troll Bedside Crib

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Nu har våran kille vuxit ur sin första säng. Den har varit helt oslagbar att ha första tiden! Troll Bedside Crib Two är tre möbler i en - babysäng, sidosäng att placera bredvid föräldrasängen samt soffa efter att babytiden är över. Den är ställbar i höjd vilket gör att den passar olika höjder till vuxensängar och har små, smidiga hjul. http://www.troll.lv/eng/product_catalogue/cribs/bedside-crib-tm.html Bäddmått: 89 cm x 40 cm Inköpt januari 2011
1 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Lund

Soffa från Engen och soffbord från Mio

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Det börjar bli dags att flytta, så jag säljer min soffa och soffbord. Soffan är ca fem år gammal och inköpt på Engen. Det är en lila tygsoffa som är mycket skön att sitta i. Nypris ca 12 000 SEK. Säljes för 1800 SEK. Mått (BxDxH) 180x85x70. Soffbord från Mio. Väldigt stabilt bord med förvaringsplats. Nypris ca 2000 SEK. Då det finns två små repor i lacken säljer jag det för 600 SEK. Mått (BxDxH) 130x80x48. Köp båda två för 2000 SEK!
600 kr
Blocket.se
Hund  ·  Mark

Eng bulldog tik

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Min fina lilla thelma behöver ett nytt hem. Ett hem med mycket kärlek, tid och gärna en hundkompis! Thelma har en mildare variant av Demodex. Med hennes medicin (medföljer) mår hon bra. Thelma är otroligt tillgiven och älskar allt och alla! Likväl som hon älskar att gosa i soffan älskar hon skogspromenader! Hon blir 2 år i december. Tårarna rinner i skrivande stund så är det någon som kan tänka sig att älska denna underbara varelse, tveka inte att höra av er!!
5 000 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Kungsholmen

Troll bedside crib spjälsäng

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Troll Bedside Crib Two är tre möbler i en - babysäng, sidosäng att placera bredvid föräldrasängen samt soffa efter att babytiden är över. Den är ställbar i höjd vilket gör att den passar olika höjder till vuxensängar och har små, smidiga hjul. Bäddmått: 89 cm x 40 cm. Färg: Vit. Är i nyskick, endast använd i en månad. Inklusive madrass, täcke och kudde. Läs mer om denna mycket praktiska barnsäng på: http://www.troll.lv/eng/product_catalogue/innovative-products/bedside-crib-tm1.html Hämtas på Kungsholmen.
1 800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj