Quantcast
Till salu inom: ”

esla sparkcykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sparkcykeldel

Trollhättan
Sparkcykeln
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Använd max 5 ggr sedan inköp. ESLA sparkcykeln ger dig nya möjligheter att röra dig mer självständigt ute och träffa andra människor. Den är lätt att använda och lämpar sig både för daglig motion samt att uträtta olika ärenden. Sparkcykeln i solid stålram är utrustad med breda fotstöd som har en räfflad yta, trumbromsar och ett flertal reflexer för att kunna framföras säkert i trafiken. Den främre och bakre ramen på sparkcyckeln kan separeras från varandra om det är nödvändigt, för t.ex. transport. ESLA sparkcyckeln har testats av flera test instutioner och den fullföljer hållbarhet och kvalitets kraven. Telefonkontakt!
ESLA Scooter, blå sparkcykel för vuxna med handbroms (trumbroms), i mycket gott skick. Robust konstruktion i mycket bra kvalitet, tillverkad i Finland. Uppblåsbara gummidäck och delbar för smidig transport. Väger 9 kg, men bär upp till 120 kg. Justerbar höjd. Denna typ av sparkcykel används på arbetsplatser, bl.a. av sjukvårdspersonal i sjuk-husens kulvertar och gångar. Idealisk för att ta sig fram i stan, till och från jobbet m.m. Kostar ny mellan 3000:- och 4000:-. Räknas inte som vanlig cykel, utan den får framföras på gångbanor och trottoarer.
fungerande Esla sparkcykel
När gav nu någon en sparkcykel sist? Ta chansen och gör ett presentinköp till Far/Mor alt. Farmor/Farfar eller Mormor/Morfar.