Quantcast
Till salu inom: ”

sparkcykel med motor säljes

Tidigare annonser till salu

hej ! Nu är det dags att sälja min 50cc Goped/sparkcykelmed motor, Den har elstart,blinkers,tuta,lampa,och en praktisk låda att ha saker i. jag har haft den i 1 år nu och ska snart ha moped så jag behöver pengar. den är stark klarar ca 110 kg kul grej för 8-99 år den går i ca 30 km/h har bytt gasvajer och förstärkt sätet! Först till kvarn. vid intresse mailar gärna mer bilder.
Försäljningen gäller den "Goped" med framlampa - se bilder *Den har startat & gått bra men senast ville den ej starta! (är dragstart / typ röjsågsmotor) *Antagligen bör förgasaren "rengöras"! -Man bör därför vara lite "händig" Otroligt "rolig" leksak som är perfekt för den som har båt eller husvagn. (man kan fälla styret) OBS! - för info..... Tror inte att "Goped" är godkänd att köras på allmän väg!
Försäljningen gäller den "Goped" utan framlampa" - se bilder *Den har startat & gått bra men senast ville den ej starta! (är dragstart/typ röjsågsmotor) *Antagligen bör förgasaren "rengöras"! -Man bör därför vara lite "händig" Otroligt "rolig" LEKSAK som är perfekt för den som har båt eller husvagn (man kan fälla styret) OBS! - för info......................... Tror inte att "goped" är godkänd att köras på allmän väg!
Med en stark motor och en tuff design kommer denna E-kick att göra vem som helst avundsjuk. Ta dig fram smidigt och snabbt på gator och torg. Denna E-kick kommer upp i ca 12 km/h och du kommer ca 8-10 km på en laddning. En stabil fotplatta med snygga detaljer samt stöd för att kunna parkera den. Egenskaper: Motor 120 w Hastighet 12km/h Räckvidd 8-10 km per laddning Maxvikt 70 kg på plant underlag Vikt 11 kg Laddtid 5-8 tim Laddare medföljer Ordinarie pris 1795:-, ditt pris 1000:-. Har endast körts ett fåtal gånger.
Fantastisk sparkcykel med 3 hjul och startnyckel som man vrider på så "startar" motorn. Du kan göra så att det låter som om cykeln "gasar" genom att vrida på handtagen. Sparkcykeln med det lilla extra. Vårt pris: 250 kr Nypris utan startnyckel: 550 kr