Quantcast
Till salu inom: ”

eva låg fåtölj säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffgrupp

Vallentuna
Helt nya FILA

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Köper gärna kompletta begagnade och slitna Evafåtöljer med låg rygg och med/utan armstöd, även trasiga fåtöljer och delar. Söker flertalet till ett projekt där dom ska lackeras om i en specialfärg och få ny klädsel så det spelar ingen roll om du har klädsel kvar. Är alltså stommarna vi kommer använda. Eva har tillverkats genom åren med klädsel i tyg, skinn, fårskinn eller flätad sadelgjord i linne/bomull/papper eller läder, men hela tiden med samma ram & armstöd. Ring eller maila bums om du vill sälja Kontant betalning om så önskas Transporter inga problem
Bruno Mathson för DUX : Eva 2 stycken Eva Hög modell med nackkuddar. 1 stycken Eva Låg modell. Beige sadelgjord. Hög modell 3200:- styck (6400:-/par) Låg modell 3900:- Leverans kan ordnas för 200:- inom Storstockholmsområdet. Annorstädes enligt överenskommelse. Företaget innehar F-Skattsedel. Betalning kan ske med kort (IZettle) +2,75% Alt. Direktöverföring/Kontant/Bankgiro Klicka in i butiken för massor av fina designmöbler. I huvudsak Danskt 1960 tal men mycket modernt också. Teak och palisander.
Jag säljer två Bruno Mathsson designklassiker från serien EVA i beige skinn med låg rygg. Böjträ av bok. Stämplad Bruno Matthson by Dux. Fåtöljerna har en del lätt slitage, repor i skinnet på sitsen samt en reva på undersidan av sitsarna. Jag har sett att de säljs I nyskick för 16 000 kr styck. Med anledning av slitaget så säljer jag båda tillsammans för 5 000kr
Säljer vår fina fåtölj av modell "Eva" (låg), designad av Bruno Mathson p.g.a. flytt. Fåtöljen är renoverad på så sätt att den är omslipad och vaxad (matt yta) samt fått ny sadelgjord. Ena benbågen är dock sprucken vilket gör den något ostabil i sittkomforten. Har varit i kontakt med möbelsnickare som säger sig kunna fixa detta för en kostnad av ca 1 000 kr. Förutom sprickan är den i Mycket gott skick. Som ny! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En hög Eva fåtölj med sadelgjord i gott skick. Nackkudde i canvas med knappar i skinn, hela. Stroppar hela. Bruno Mathsson By DUX. Bra skick. Fast pris 3200:- Företaget innehar F-Skattsedel. Det finns tra stycken låga Eva-fåtöljer i en annan separat annons. Leverans kan ordnas för 200:- inom Storstockholmsområdet. Annorstädes efter överenskommelse. Klicka in i butiken för massor av fina designmöbler och belysning. i huvudsak Danskt 1960-tal men mycket modernt också. Leverans sker på Söndagar.