Allt till salu inom "eva låg fåtölj"

Sortering:
Nora
Idag

Gård Villa Garage Lager i Nora

4 500 000 kr
Blocket.se
Bromma
Idag

Stor divansoffa inklusive L...

4 500 kr
Blocket.se
Igår

40 tals låg bokhylla

1 400 kr
Blocket.se
Butik Gällö
Idag

Volvo FH 6x2 Lastväxlare - 09

50 000 kr
Kvdpro.com
Örebro
Idag

Soffbord

300 kr
Blocket.se
Tumba
Idag

Soffa bortskänkes

Blocket.se
Täby
Idag

BLOMMIG FRÄSCH BÄDDSOFFA I...

990 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Idag

Soffbord teak. L138 cm B64...

1 500 kr
Blocket.se
Idag

Grå soffa 3-sits Living

7 500 kr
Blocket.se
Hedemora
Idag

Soffa 3 sits 80-tal

1 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Soffor och fåtöljer  ·  Göteborg

5-10 st begagnade Bruno Mathsson EVA fåtöljer

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Köper gärna kompletta begagnade och slitna Eva fåtöljer med låg rygg och med/utan armstöd, även trasiga fåtöljer och delar. Söker flertalet till ett projekt där dom ska lackeras om i en specialfärg och få ny klädsel så det spelar ingen roll om du har klädsel kvar. Är alltså stommarna vi kommer använda. Eva har tillverkats genom åren med klädsel i tyg, skinn, fårskinn eller flätad sadelgjord i linne/bomull/papper eller läder, men hela tiden med samma ram & armstöd. Ring eller maila bums om du vill sälja Kontant betalning om så önskas Transporter inga problem
0 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Huddinge

Eva Fåtöljer x 3

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bruno Mathson för DUX : Eva 2 stycken Eva Hög modell med nackkuddar. 1 stycken Eva Låg modell. Beige sadelgjord. Hög modell 3200:- styck (6400:-/par) Låg modell 3900:- Leverans kan ordnas för 200:- inom Storstockholmsområdet. Annorstädes enligt överenskommelse. Företaget innehar F-Skattsedel. Betalning kan ske med kort (IZettle) +2,75% Alt. Direktöverföring/Kontant/Bankgiro Klicka in i butiken för massor av fina designmöbler. I huvudsak Danskt 1960 tal men mycket modernt också. Teak och palisander.
3 200 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Kungsholmen

2 x Bruno Mathsson 'EVA' FÅTÖLJER beige SKINN

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag säljer två Bruno Mathsson designklassiker från serien EVA i beige skinn med låg rygg. Böjträ av bok. Stämplad Bruno Matthson by Dux. Fåtöljerna har en del lätt slitage, repor i skinnet på sitsen samt en reva på undersidan av sitsarna. Jag har sett att de säljs I nyskick för 16 000 kr styck. Med anledning av slitaget så säljer jag båda tillsammans för 5 000kr
5 000 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Stockholm

Fåtölj Eva låg Bruno Mathson

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Säljer vår fina fåtölj av modell "Eva" (låg), designad av Bruno Mathson p.g.a. flytt. Fåtöljen är renoverad på så sätt att den är omslipad och vaxad (matt yta) samt fått ny sadelgjord. Ena benbågen är dock sprucken vilket gör den något ostabil i sittkomforten. Har varit i kontakt med möbelsnickare som säger sig kunna fixa detta för en kostnad av ca 1 000 kr. Förutom sprickan är den i Mycket gott skick. Som ny! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 900 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Huddinge

Evafåtölj Hög med nackkudde

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
En hög Eva fåtölj med sadelgjord i gott skick. Nackkudde i canvas med knappar i skinn, hela. Stroppar hela. Bruno Mathsson By DUX. Bra skick. Fast pris 3200:- Företaget innehar F-Skattsedel. Det finns tra stycken låga Eva-fåtöljer i en annan separat annons. Leverans kan ordnas för 200:- inom Storstockholmsområdet. Annorstädes efter överenskommelse. Klicka in i butiken för massor av fina designmöbler och belysning. i huvudsak Danskt 1960-tal men mycket modernt också. Leverans sker på Söndagar.
3 200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj