Quantcast
Till salu inom: ”

evinrude 4hk manual 1976 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Rel t7i

Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en Evinrude jollemotor på 4 hk, 2 cylindrar. Motorn fanns i garaget när jag övertog huset och därför vet jag inte närmare om motorns status. Motorn säljes därför som reservdelsmotor. Det jag kan konstatera är att motorn saknar dragsnöre och att det låg ett par skruvar i en burk vid sidan av som jag misstänker hör till. Svänghjulet går runt fint och den ser komplett ut. Först till kvarn får köpa den för 600 kr eller bud.
Nu ska trotjänaren säljas. Finnspeed, cirka 4,2-4,3 m lång med en 4hkEvinrude. Osäker på årsmodeller, men gissar att både båt & motor är från 80-tal. Båten har dubbelskrov och är lagad under vattenlinjen ett par gånger. Senast sommaren 2011 då i princip allt under vattenlinje plastades om med flera lager glasfibermatta. Akterspegeln är lite murken och behöver eventuellt lite omsorg. Varken den nyaste, snabbaste eller vackraste båten på sjön, men båten flyter fint och motorn går bra över hela registret. Har använts för gös & gäddfiske i mälaren under de 8 år jag ägt den. Bilderna är tagna idag då även motorn startade snällt och provkördes efter vintern. Båten ligger på strandplats vid mälaren, Hässelby Villastad. Maila vid intresse och lämna telefonnummer, så återkommer jag. Vid snabb affär finns eventuellt en liten prutmån. Säljes då större båt ska införskaffas.
Beg. Evinrude 4 hk deluxe med lång rigg med rorkult Pris: 5,900:- 12 mån räntefri avbetalning, köp nu, börja betala nästa höst!! Nu när säsongen har dragit igång, så har vi söndagsöppet kl 11-15 i Våran Laxå butik! även öppet hela påsk helgen i Laxå butiken, sveriges största marina! ring eller mejla för mer info. Välkomna!!. Märke: Beg. Evinrude 4 hk deluxe med lång rigg
Evinrude troligen 4 hk men 2 cylindrar Den fungerar men dock är tanken spräckt i botten och infästning av bränslekran. För den som vet att laga plast-tanken eller har en äldre trasig Evinrude med hel tank så är det en billig fungerande båtmotor. Om inte så är nästa station soptippen... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Aluminiumbåt Linder 440 Fishing i gott skick säljes med tillhörande 4 hk Evinrude. Båten är utrustad med öppningsbart stuvutrymme i mittoften samt godkänd stävögla, skrovet är i fint skick utan skador. Längd: 4,31 meter Bredd: 1,64 meter Vikt: 94 kg Motorn är en Evinrude 4 hk deluxe med kort rigg i fint skick. Motorn har fram-neutral-back, samt är utrustad med tiltfunktion och dödmansgrepp. Ingår en motorkärra för smidig transport samt trycktank med anslutning. Motor Modnr: E4RDHESR Sernr: B 2438691 Följer med ett par åror som behöver lite ny lack på sig. Trailer ingår ej, utan båten kan tex transporteras enkelt på ett vanligt bilsläp. Pris 19500:- Mob: 0708-257515